H2 Halloweenfeest

6 0 0
                                    

P.O.V TESSA
Het is 31 november of zogezegt Halloween. En ik hou van Halloween, lekker mensen laten schrikken en zelf schrikken van dingen. Ah heerlijk!!!!! En met mensen uit het 4de hebben we een Halloween feest met basis/kader/TL en GL. ik zit zelf in GL (gemende leerweg).Een verkleed feest met maskers. Ik zou samen met 2 andere vrienden in Harry Potter style gaan,maar ze mochten niet gaan van hun ouders!!! Dus ging ik als een soort Asseposter iedee ( bedankt Mam)😔😔😔.

Toen ik op het feest aan kwam ging ik op zoek naar mijn vrienden. Na 30 min had ik ze gevonden. Ik zei: "Spelen jullie verstoperte met me." Op dat zelfde momont laat ene van mijn vrienden me van achtere schrikken. Ik schrik de pleures, als ieder andere pesoon zou doen.

Na 3 nummers gedanst te hebben dacht ik, ga ff zitten er komt toch een slow nummer aan. En ik heb niemand om mee te dansen. Ik wil de dansvloer afstappen en op dat moment pakt een wild vreemde mijn hand en zegt"Kom zullen we gedansen, samen!!"

Als de muziek stopt van het slow nummer. Gaan we samen naar buiten. We lopen naar een mooi plekje in de tuin, waar een bankje staat. We gaan zitten en we praten over wat we leuk vinden en met een biertje in onze handen. Op het feest mochten we drinken met of zonder toesteming van ouders.

Toen het tegen 3 uur 's nachts was kwam er een vriendin van me en zei "Kom we gaan." ze was een beetje aangeschrotten of helemaal dronken. Ze bleef bij me slapen, omdat ze niet van haar ouders mag drinken. Dus ik zei dag tegen de jongen ( Jason) waar van ik geen naam weet of klas. Mijn vriendin liep voor me weg. Toen ik weg wou lopen pakte hij me hand trok me terug en we zoeden voor 5 min.💏😲😳 Toen we stopt zei ik "Doei zie je nog wel!!!!" 🤗😳

P.O.V Jason
Ik was op het feest met mijn vrienden. Toen ik aan het dansen was zag ik z'n mooi meisje. Er kwam een slow nummer en ik zag dat ze weg ging, pakt ik haar hand en we danste. Na dat het nummer was afgelopen liepen we naar een mooi plekje toe. En we hebben zo veel gepraat. Uit het niks komt een dronk vriendin van haar en neemt haar mee. Toen ze gedag kwam zeggen pakte ik haar vast en we zoenden. En toen was ze weg wist de naam niet, welke klas ze zit. Maar ik weet het zeker ben verliefd. 😍🥰💖

onzichtbaar Where stories live. Discover now