H4 Kerstgala

4 0 0
                                    

P. O . V Tess
Het is nu december een week voor het kerstgala oftewel bijna vakantie!!!
Mijn vrienden en ik praten over hoe het er uit zal zie, het feest is van 2 tot 4de jaars!! Dus de heel groep komt.

Toen het tijd was voor het kerstgala had ik met de meiden (Sammie, Ienimie, Bloem, Jacky, iri ,Yap, Iek, Bo'tje, Ri, elk )   van te voren afgesproken om ons klaar te maken. We deden make-up💅💄 op en mooie jurken👗 zonder mouwen, omdat je anders ga je zo veel zweten. Haar nog leuk doen💇‍♀️ en dan weg. De jongens (Coco, Schaap, Wes, Dly, Jell, dunc en Luuk) stonden buiten op ons te wachten, we kregen zo'n 5 min completen van hun.

We waren binnen en het zag er nog mooier en beter uit dan dat jaar daarvoor!!! Na een tijdje begonnen ze te vragen over of ik mijn mysterie gast al wist!? Ik antwoordde teleurgesteld:" Nee, nog niet maar ik geef niet op!!!" En ik dacht ik ga ff niet meer piekeren, ik ga nu lol maken en lekker dansen met mijn vrienden.

Aan het einde van het feest. Boste er een jongen tegen me aan. Ik blerden "KIJK UIT WAAR JE LOOPT IDIOOT!!"😠😠😠 Maar op dat zelfde moment keek ik in zijn ogen verdronk, ik in zijn mooi blauwe ogen!!😍😍🥰 Ik probeerde achter hem aan te rennen, maar ik raakt hem kwijt.

P. O. V Jason
Tijd van het kerstgala. Had ik een weddenschap verloren, daarom moest ik daar naar toe." GEEN ZIN!!!"
Maar toen ik daar was, was heb het best wel leuk. Mijn vrienden zeide"misschien is zij daar je droomvrouw!!??" En ze hadden mooie pakken aan, ik na tuurlijk ook!
We danste veel en dronken nog meer( alleen frisdrank, geen alchol😔)

Aan het einde van het feest moest naar de W.C. super nodig. Ik boste tegen een meisje op en ze blerde naar me, maar ik hoorde het niet, ik was verdwaald in haar ogen.😍🥰 Door dat ik zo nodig moet kon ik niet blijven staan. Sprinten naar de W.C. . Toen ik klaar was. Ging ik op zoek naar haar, maar ik kon haar niet meer vinden😔😩😩

onzichtbaar Where stories live. Discover now