Fyrtio

328 23 9
                                    

Dina steg är snabba när du rör dig fram och tillbaka över mitt köksgolv men ibland stannar du upp, lutar dig mot fönsterrutan och lägger dina maskulina händer över ansiktet som gör att dina spår av sömnbrist döljs.

Jag frågar om du mår bra och du nickar och säger att du bara är stressad. Jag nickar lite försiktigt och låtsas vara nöjd över svarat jag fått även fast jag vill fråga mer, men jag vågar inte för då kanske du blir irriterad och går iväg.

Men en kvart senare så går du ändå ut till hallen och trär på dig dina skor men innan du öppnar ytterdörren så går du fram till köksbordet där jag sitter, lägger cigarettpaket i bakfickan, kysser mig vid pannbenet och mumlar att du behöver gå ut en sväng. Du berättar inte vad du ska göra eller när du kommer tillbaka men jag förstår nästan direkt att du ska ut till närmaste bar med några av dina vänner.

Klockan är kvart i ett när jag vaknar av att en nyckel vrids om i nyckelhålet och när du kommer in i sovrummet så när doften av rök mina näsborrar. Fast det är en skillnad den här gången när du går in genom min sovrums dörr än vad den brukar vara. Du är mycket mer uppspelt och glad och när du ser att jag är vaken drar du snabbt upp mig från sängen. Jag tänder sänglampan och gnuggar försiktigt ögonen för att vakna till lite när jag ser dig böja dig ner. Först tror jag att det bara är någon fylle grej, men efter ett tag inser jag att du går ner på knä och sedan frågar du frågan som kommer förändra mitt liv.

.................................
Jag är tillbaka! Ska jag fortsätta eller vad tycker ni?
Kram sflikee

Channel orange n.fजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें