#6

1.8K 149 70
                                    

"Clint, sence oldu mu böyle?" Natasha içeri girip üzerindekileri gösterirken Clint onun yatağında uzanmış telefonuyla uğraşıyordu ve hiç kafasını kaldırmadan cevap vermişti.

"Çok güzelsin."

"Bakmadın bile!"

"Her halinle güzel olacağına eminim çünkü." Clint dediğiyle kurtulacağını düşünüyordu ama kafasına fırlatılan cisimle hızlıca doğrulup arkadaşını incelemesi bir olmuştu.

"Müthişsin. Wanda sana aşık olacak kesin."

"Abartma. Her zamanki kıyafetlerim. Hem ne biçim bir arkadaşsın sen! Bana yardımcı ol diye evime çağırıyorum başka şeylerle ilgileniyorsun."

"Üzgünüm, Pietro mesaj atmıştı. Bana sürprizi varmış. Daha erken gitmemizi istiyor." Genç kız arkadaşına imalı bir bakış atmıştı.

"Biz onun doğum gününe gidiyoruz, farkındasın değil mi?"

"Emin ol daha çok onun için bir hediye istiyor." deyip göz kırpması zaten stresli olan arkadaşını daha da germişti.

"Söz vermiştin Barton. Beni orada yalnız bırakırsan yemin ederim seni affetmem."

"Merak etme bebeğim. Seni asla yalnız bırakmam." Clint yataktan kalkıp kapıya ilerlerken Natasha da zoraki arkasından çıkmıştı.

...

Arkadaşının verdiği sözde durmayacağına emindi ama daha evin kapısında sevgilisiyle yiyişmeye başlayıp onu dışarıda bırakmasını da beklemiyordu.

"Natasha gelmedi mi?" Wanda'nın sesini duyunca rahat bir nefes almıştı. Çıkardığı homurtulara rağmen kapıda takılmaya devam eden iki genç ayrılıp sessizce içeri girerken Natasha arkadaşına ölümcül bakışlar atarak arkalarından ilerledi.

"Biz yukarıdayız." Clint arkadaşına 'lütfen beni öldürme' der gibi bakarken onu bileğinden yakalamış hızlıca merdivenleri çıkan Pietro'nun peşinden gidiyordu.

"Parti başladığında aşağı inmiş olun!" Wanda arkalarından bağırırken Natasha daha yeni ona dönmüş ve kısaca üzerinde gözlerini gezdirmişti. Genç kız, küçük çocukların giydiği tarzda pembe tütülü bir elbise giymiş ve saçlarının arasına bir taç takmıştı.

"Kostüm partisi miydi?" Çekinerek sorduğu soruyla Wanda gülümseyerek kendi üstündekilere baktı.

"Sadece doğum günü çocuğu olduğumu belli etmek istemiştim. Çok mu garip görünüyorum?" Natasha telaşlı olduğunu belli eden bir aceleyle hızlıca cevap vermişti.

"Hayır, öyle demek istemedim. Bence şirin gözüküyorsun. Yani şirin derken... Sevimli. Yani güzelsin. Yani..." Natasha çenesini kapatması gerektiğini düşündüğünde çoktan Wanda gülmeye başlamıştı bile.

"Anlıyorum Nat. Sakin ol."

"Pekala..." Oluşan garip sessizliği gidermek için Wanda biraz fazla abartı neşeyle Natasha'yı içeri davet etmişti.

"İçecek bir şeyler ister misin?" Natasha salona geçmiş koltuğa otururken aldığı soruya karşılık kafa salladı.

"Şimdilik böyle iyiyim." Wanda da karşısına otururken bir süre sessizliğin ardından yerinde kıpırdanarak konuşmuştu.

"Sana bir şey sorabilir miyim?"

"Tabi ki."

"Belki uygun bir soru olmayacak ama... Hoşlandığın kimse yok mu? Yani demek istediğim sürekli yalnız gibisin, Clint ve başka arkadaşların var tabi ama ne bileyim bence sen birinden hoşlansan onu elde edebilecek biri gibisin. Güzelsin, zekisin ve çok tanışmıyoruz, biliyorum ama sohbetin de güzel gibi. Yoksa şu hayatının aşkını arayanlardan mısın?" Natasha beklemediği soruyla bakışlarını olabildiğince kaçırıp ne demesi gerektiğini düşünüyordu ki Wanda çoktan söze atlamıştı bile.

"Aman Tanrım! Biri var! Beni kandıramazsın, kesinlikle birisi var!" Kızın fazla neşeli halleri onu zora sokuyordu. Sessizce gözlerini tekrar buluşturdu.

"Evet ama başka birinden hoşlanıyor."  Natasha içindeki konuşma isteğini bastırmaya çalışırken karşısındaki kızın bir an suratı asılmıştı.

"Birlikte olduğu biri mi var?" Natasha kafasını olumsuz anlamda sallamakla yetinmişti.

"Yani kız platonik. O zaman onu hoşlandığı kişiden vazgeçirebilirsin. Eminim pişman olmaz." Gülümseyip göz kırptığında Natasha kendinin bile zor duyacağı bir ses tonuyla konuşmuştu.

"Gerçekten benim için vazgeçer miydin?"

"Ne?" Wanda beklemediği cevabı çözmeye çalışırken Natasha ayaklanmıştı.

"Hiç... Ben... Benim biraz dışarı çıkmam lazım." Genç kızın bir şey söylemesine fırsat kalmadan hızlıca dış kapıya yönelmişti bile.

...

Ihm... Öncelikle daha önce birçok kez 'şu gün yazacağım, bu gün yazacağım' deyip deyip yazmamışım bunun için çok üzgünüm, sadece bazen işler planladığım gibi gitmiyor ve ben verdiğim sözleri unutan bir insan olmaya başladım ve bu hiç hoşlandığım bir şey değil çok üzgünüm affedin❤️

I Kissed A Girl // WandaNatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin