#18

1K 74 51
                                    

Wanda gergince elini zili çalmak için kaldırdığında daha yolu yarılamadan açılan kapıyla şaşkınca karşısındaki kıza bakakalmıştı. Bir şey söylemeden dışarı çıkıp kapıyı arkasından kapatmıştı.

"Geldiğimi mi hissettin yoksa?" Natasha başta ne dediğini anlamamış gibiydi ama sonra gülümseyip cevap verdi.

"Evimizde pencereler var, onlar sayesinde dışarıyı görebiliyoruz." Wanda da aldığı cevapla yüzüne koca bir gülümseme yerleştirip flörtöz bir tavır takınmaya çalıştı.

"Demek benim yolumu gözlüyordun."

"Hayır, sadece odamın camı açıktı ve bir anlık seni gördüm."

"Yani benim için bakınıyordun?" Üsteleyince kızın kaşları çatılmış ve yanakları gözle görülür bir biçimde kızarmıştı.

"Bir kelime daha edersen seninle gelmem."

"Tamam, üzgünüm." Sözünü desteklemek için yüzüne yalandan bir üzüntü ifadesi yerleştirmişti ama alttan alta gülümsediği çok belliydi ve bu Natasha'nın onu beklemeden hızlıca yürümeye başlamasına neden olmuştu. Öyle hızlı yürüyordu ki Wanda ona yetişmek için gerçekten çabalıyordu.

"Nat?" Seslendiğini duyunca yavaşlayıp yetişmesine izin vermişti.

"Biliyorum arkadaşça gideceğimize söz verdim ama..." bir tepki verecek mi diye bakındı ama ileriye doğru bakıp yürümeye devam ediyordu. Bir şey söylemeyince ona iyice yaklaşmış ve parmaklarını yavaşça onunkilere kenetlemişti.

"En azından bu kadarını yapabilir miyim?" Beklediği cevap sözlü olarak gelmemişti, Natasha da onun elini nazikçe kavrarken boşta kalan eliyle de koluna sarılarak yürümesine izin vermişti.

"Benim de senin arkadaşın olmak istemediğimi biliyorsun. Yani... Arkadaşın olmak isterim aslında ama yalnızca bununla yetinemem. Sadece bunu biraz ağırdan alırsak ikimiz için de daha iyi olacağını düşünüyorum." Wanda bu beklemediği dürüstlükle ona sarılmayı bırakmıştı ama elini çekmek istediğinde Natasha yüzünden bunu başaramamıştı. Kız bir anda durup ona dönmüştü.

"Onu kastetmedim. Yakın zamana kadar kafanın karışık olduğunu biliyorum ve bu senin için yeni bir şey. Aslında benim için de öyle. Hiç hislerimden bahsedemeyecek kadar hoşlanmamıştım birinden. Bu yüzden fazla hızlı davranarak ikimizin de incinmesini istemiyorum, anlıyor musun?" Wanda ona sıcak bir şekilde gülümserken yüzünü elleri arasına aldı.

"Hayatımız boyunca endişelenmemiz gereken şeyler olacak zaten ama bunları birlikte aşmamız için bir yerden başlamamız gerek."

"Biliyorum..."

"O zaman... Bunu serenat yaparak sormak isterdim ama bir dahakine komşuların beni öldürebilir, o yüzden... Natasha hanım o lanet sinemaya benimle aptal bir arkadaş olarak değil de sevgiliniz olarak gelir misiniz?" Natasha'nın bütün gerginliği gitmiş gülmeye başlamıştı. Dramatik bir ifadeyle ellerini kalbinin üzerinde birleştirerek "Evet, elbette gelirim." diye cevap vermişti.

...

Aslında kavuşturmayacaktım da elimden kaçtı

Çok bekletiyorum diye vicdan azabı da yapmış olabilirim

Ve hayır, bölümler asla uzamayacak

Ara vermiştim ama üç hafta evde ne yapacağım diye düşündüm ve kafa dağıtacak bir şeylere ihtiyacım vardı yoksa bütün bunlar yüzünden bunalıma gireceğim ┐( ˘_˘)┌

I Kissed A Girl // WandaNatWhere stories live. Discover now