#14

1.1K 98 10
                                    

  Wanda günlerdir aradığı yüzü birkaç metre ilerisinde gördüğünde içinde kopan fırtınaların daha da şiddetlendiğini hissetti. Koridorun ortasında dikilirken biraz ilerisinde dolabına eşyalarını yerleştiren kıza, onu rahatsız edeceğinden korktuğu halde, hasret gidermek istercesine bakakalmıştı.

Bir yanı onun yanına gitmek istese de diğer yanı Natasha'nın onunla konuşmak istemeyeceğine emindi ve onu rahatsız etmek istemiyordu. Öte yandan da onunla konuşmadıkça aralarının daha da kötüye gittiğini hissediyordu.

Derin bir nefes alıp her bir adımda ne diyeceğini düşünerek yanına ilerlemeye başlamıştı ki daha bir-iki adım ilerlemişken başka bir kızın neşeli bir tavırla ona yaklaşmasıyla olduğu yerde kalmıştı. Natasha'nın da kıza gülümsediğini gördüğünde onu mutlu gördüğü için sevinmesi gerektiğini düşünmüştü ama daha çok içini bir huzursuzluk kaplamıştı.

Ne olduğunu kendi bile anlamadan kendini hızlıca Natasha'nın yanına adımlarken bulmuştu.

"Gelmişsin..." Biraz önce gülümseyen yüz ona ifadesizce döndüğünde hızlıca devam etmişti "Ben sadece... Seni merak etmiştim."

"Biraz rahatsızdım sadece ama şimdi iyiyim." Wanda onunla konuşurken kızın gözlerini kaçırma isteğini ve titreyen dudaklarını fark ettiğinde onu kucaklamamak için kendini zor tutuyordu. Hem yanlarında durmuş onlara merakla bakan kız yüzünden hem de buna hakkı olmadığını bildiğinden kendini kontrol etmeye çalıştı.

"Bir de-" Hızlıca susmasını sağlayan dolmaya başlayan gözlerini ondan kaçırıp arkasını dönen Natasha olmuştu. Hızlı adımlarla ondan uzaklaşan kızın arkasından bakarken kendine olan nefretinin içinde iyiden iyiye büyüdüğünü hissetti. Wanda'nın her insan gibi pişmanlıkları vardı ama Natasha gibi bir insanı bu hale getirdiğini bilmek en büyük pişmanlığıydı.

...

Bu kadar dram bana ağır geliyor ama aynı zamanda hoşuma da gidiyor xkdmdmdm

I Kissed A Girl // WandaNatOnde histórias criam vida. Descubra agora