Tomt klassrum

6 0 0
                                    

Jag vill inget hellre än vara med dem!

Det skulle vara så sjukt jävla kul att ha vänner... att ha populära vänner! Ja, jag vet hur jävla ytligt och lamt det låter! Men bara sätt dig ner en stund och tänk. Tänk dig att någon av de 'roligt populära' (inte de där elakt populära, de är bara idioter...) kommer in till dig genom vilken dörr som helst. Inte så att det behöver hålla en lång debatt om livets mening med dig. Men bara att de ska lägga märke till att du finns! Ett hej.

Tänk dig att du sitter i ett klassrum; och just precis det händer!

Det hände mig!

Men ändå är jag inte nöjd! Det visade sig nämligen att alla med 'makt' i en skola är idioter!

~ ~ ~ ~ ~ "flashback" ~ ~ ~ ~ ~

"Hej Stassi", min så kallade bästa vän... Jag lyfter blicken från mitt skrivblock för titta upp och in i ett par intensivt blåa ögon som stirrar argt på mig.

"Hej på dig också Lilly?"

"Du = du korkad!" Hon skakar lätt på huvudet som om hon vore besviken.

"Och vad mer exakt är anledningen den här gången?"

"Han va på "pink promises" igår, samma tid som du var där! Och du sa inget till mig!!" Hon höjde sin röst till en dramatisk ton, samtidigt som hon gjorde en passande gest!

"Dramatisk som alltid..." Nu var det min tur att skaka lite lätt på huvudet. "Men vem menar du förresten?"

"Skojar du med mig!?! Tim såklart! Han den super söta ettan du vet jag har väll nämt honom till dig han med brunt hår, mörkblåa ögon dansar kropp och och jaa, han helt enkelt!"

"Wowowo, inte så fort, var glad att jag är just jag! För att om någon annan hade hört det där har 'hen' inte fattat ett skit!

Och för att svara på din fråga, så nej! Du har inte berättat om honom!"

"SERIÖST!! Hur i all världen har du missat det!?!"

"JAG missat!?! Men det är väll självklart att jag gjort? Det är du som minns och hör allt skvaller - och jag som glömmer och missar allt skvaller! Har du missat det?" Jag ger henne en flummig min. Men den enda responsen jag får är en nedstämd blick och ett dramatiskt utskridande! Jag suckar, vi har kännt varandra i nästan 15 år, och hon lär sig aldrig! Fast det gör mig glad, glad att vissa människor aldrig ändras! Det gör mig ännu gladare att jag har henne!

"Tja!" Och när man talar om trollen... Tim, tillsammans med några ifrån min klass kommer in genom dörren. Snacka om att de vet hur man fyller ett rum med liv!

De fortsätter att prata på, och jag kan inte låta bli att lyssna, dumma, dumma mig! Jag menar - de kan ju inte bara nämna feminism, utan att jag lägger mig i...

"Men, feminism är ju bara lesbiskt påhitt för att de ska få gå runt med armhålehår ner till knäna utan att behöva skämmas!" Tim skrattar när han säger det, och jag tror att jag kommer att spricka, men lyckas hålla masken... ganska bra...

"Du vet väll att feminism inte är annat än ett, ett!" Det där med att hålla masken hade ju kunnat gått bättre! Fy fan va pissed jag är!

"Ett, Ett..." En kille från min parallel klass försöker göra narr av mig! Men icke!

"Tack för att du tog över mitt stammande, Hans, du hjälpte mig precis komma tillbaka till min punkt; Feminism står för jämställdhet mellan människor! INGET annat!" Jag ryckte åt mig mina saker och tog lära av Lillys dramatik lektioner, och stormade ut med en bistert uttryck!

Jag kunde höra att nästan all börjat skratta, alla utom Tim.

Två simpla år?Where stories live. Discover now