7.

241 31 4
                                    

Lisa
Pořád jsem držela Jennie v objetí a nechtěla jsem ji pustit. Bylo už celkem pozdě a nechtěla jsem aby se jí po cestě domů něco stalo. Zůstala tedy u mně. Nechala jsem jí volnou postel a šla si ustlat na gauč. Jennie mě ale chytila za ruku a roztomile se na mě podívala ,,Lili můžu dneska spinkat vedle tebe?" řekla roztomile. ,,Dobře Jendeukie." usmála jsem se na ni. Za ruku mě dotáhla do ložnice a lehla si do postele, přikryla se peřinou až pod bradu a koukala na mě s úsměvem. ,,Jako malá holka." zasmála jsem se. Jennie naštvaně nafoukla tvářičky. Vlezla jsem si k ní do postele a chytila ji za tvářičky. ,,Nezlob se Unnie~" usmála jsem se na ni. Úsměv mi oplatila a přitulila se ke mně. Jemně jsem ji obejmula a usnula.

time skip

Jennie
Ráno jsem se vzbudila, protože mi byla zima. Otevřela jsem oči a hledala Lisu. Když jsem zjistila, že tam není, sedla jsem si na postel a protáhla se. Najednou jsem ucítila něco dobrého. Vstala jsem tedy z postele a vydala se směr kuchyň. Snažila jsem se jít potichu a vystrašit Lisu. Stála u kuchyňské linky a něco připravovala. Potichu jsem se k ní připlížila a obejmula ji zezadu kolem pasu. ,,Dobré ráno sluníčko." usmála se Lisa a položila si ruce na ty moje. ,,Musím do dodělat snídani" smála se Lili. Pořád jsem ji ale nepouštěla. ,,Notak, pusť mě, jinak tě polechtám." zasmála se a já ji rychle pusila a sedla si ke stolu. ,,Tady máš snídani sluníčko." ozval se sladký hlásek a přede mnou se objevil talíř plný palačinek. ,,Děkuju" usmála jsem se a pustila se do jídla.

time skip
Jendeukie ❤️: Felixi, musím s tebou mluvit, sejdeme se za 15 minut v parku.

Felix dorazil do parku a začal mě hledat, šla jsem mu naproti. ,,Ahoj zl-" nestihl doříct ,,Nech si ty kecy." odsekla jsem. ,,Lásko, co se děje?" chtěl mě chytit za ruku. Já se ale odtáhla. ,,Lisa tě viděla včera tady v parku s jinou holkou se líbat." řekla jsem naštvaně. ,,Lisa? Lisa?! Ty jí věříš víc než mně?" zavrčel. ,,Měla důkazy, takže ano, věřím. Navíc, je to moje kamarádka." uchechtla jsem se. ,,Tak to pěkně děkuju! Chceš to všechno zahodit, protože ti nějaká Lisa řekla takovou blbost?! Fajn, ale tohle ještě není konec, ještě si to s tebou vyřídím, za to že ses na mě vykašlala Kim Jennie, budeš litovat!" uchechtl se on a já se rozhodla že bude nejlepší odejít. ,,A Mia je stejně lepší než ty!" křikl  když jsem vycházela z parku, raději jsem dělala že ho neslyším.

Chocolate cake || jenlisaWhere stories live. Discover now