34. Ovládám se?

579 28 0
                                    

Hned jak jsem přestala řvát, mi všechno zmizelo, drápy, tesáky a oči vyhasli. ,,Jak jsi to udělala?" Zeptal se jako první Derek. ,,Nevím...." Vydechla jsem. Měla jsem za to, že tesáky si nechat narůst neumím.

Táta mě pozoroval a pak zvedl ruku se zbraní a namířil na Isaaca. Nechápavě jsem ho pozorovala. Isaac stál a koukal na mě, ne na zbraň. Táta se chystal zmáčknout spoušť. Skočila jsem tam, aby kulka zasáhla mě, ale to se nestalo. Ozval se vystřel a pak bolestný vlkodlačí řev.

Podívala jsem se na Isaaca. Ležel na zemi. Zařvala jsem a začala se měnit. Derek se usmál, asi to šlo přibližně podle plánu. Isaac mě pozoroval, ale bylo vidět, že ho to bolí. Vytáhl si z nohy kulku, ale zůstal ležet.

Podívala jsem se na tátu. Zase mířil na Isaaca. ,,Ne....tati." Řekla jsem, ale neznělo to jako můj hlas, byl to vlkodlačí hlas. Táta znova vystřelil a Isaac zase zařval vlkodlačím hlasem, který mi trhal uši.

Chtěl vystřelit znova, po třetí, ale to jsem tam skočila a kulka zasáhla mě. Spadla jsme na zem. Viděla jsem na tátovy, že ho bolí střílet na mě i na Isaaca. Vytáhla jsem si kulku z nohy. Pak se na Isaaca, ležícího na zemi v bolestech, rozeběhl Ethan.

Vyškrábala jsem se na nohy. Doběhla jsem k Isaacovy a stoupla si před něj. Pak jsem zase zařvala vlkodlačím hlasem. Ethan se přede mnou zastavil a upíral na mě modře zářící oči. Isaac si z nohy vytáhl kukle a zavrčel.

Pak se toho ujal Derek a rozeběhl se na na Isaaca, ležícího za mnou na zemi. ,,Dost..." Řekl táta, ale Derek nezastavil. Pak se ozval vystřel a Derek spadl na zem. Táta ho střelil. ,,Co děláš....do háje Argente." Řekl Derek a vytáhl si z nohy kulku. ,,Stačí." Řekl zase táta.

,,Hej Ario!" Řekl Ethan. ,,Co je!?" Řekla jsem naštvaně a podívala se na něj. ,,Máš vlkodlačí podobu a ovládáš se." Má pravdu, ale já si toho nevšimla. Pak jsem se otočila k Isaacovy a pomohla mu vstát. ,,Já říkal, že kvůli Isaacovy se bude ovládat." Řekl Derek a vstal ze země.

Scott ke mě chtěl přistoupit a pomoct mi s Isaacem, ale já ne něj zavrčela. Zastavil a nechápavě mě pozoroval. Pomohla jsem Isaacovy na nohy. Měl rány od kulek skoro zahojené.

Stále jsem byla ve vlkodlačí podobě. Stiles a Lydia stály jako přimražený a koukaly na celou situaci. ,,Tohle už nikdy nedělejtě.....ani ty tati!" Řekla jsem, ale znělo to spíš jako vrčení, než mluvení. ,,Ale vždyť jsme to dokázaly, ovládáš se." Řekl Derek.

,,Ano, ale za jakou cenu!" Řekla jsem a naznačila k Isaacovy, kterého jsem podpírala. ,,Za žádnou...." Řekl Isaac a přestal se o mě opírat. Už se mu to zahojilo. Koukala jsem na Isaaca stále žlutýma očima.

Chtěl ke mě a Isaacovy přistoupit Derek, Scott a táta, ale já je nenechala a zavrčela na ně. ,,Tohle stále není v pořádku." Řekl Derek. ,,Furt se neovládá úplně, stále jí trochu ovládají zvířecí instinkty." Vysvětlil Derek. ,,Ne, neovládají." Řekla jsem a přeměnila se na člověka.

,,Ale jak jsi to udělala, že se ovládáš?" Zeptal se Scott. ,,Já nevím! Asi to bude tím, že tady mám svou kotvu a že ho táta přizabil." Řekla jsem a Scott chápavě přikývl. ,,,Tak a teď boj bety a alfy." Řekl Stiles. ,,Ne...." Začal Scott. ,,Dneska toho na Ariu bylo až moc." Dořekl Scott.

Já myslím, že sama určuji, kdy na mě toho bylo dost a kdy ještě ne. Zavrčela jsem a oči se mi rozzářily. Pak jsem se rozeběhla na Scotta. Když zaznamenal, že na něj běžím, tak se mu oči rozzářily rudě.

Zavrčel a v puse se mu objevily vlkodlačí tesáky. Kousek od něj jsem zastavila a sklonila pohled. ,,Nemůžeš zaútočit na svého alfu." Poznamenal Derek. Přeměnila jsem se zpátky. Najednou se mi zatemnilo před očima a začala jsem padat na zem. Pak jsem se propadla do temnoty.

Trochu jsem vnímala, takže jsem slyšela nějaké hlasy. ,,Co se jí stalo?!" Isaac. ,,Nevím, vezmeme jí na veterinu." Scott. Pak mě někdo vzal do náruče a dál už si nic nepamatuju.

Vzbudilo mě jasné světlo svítící mi do očí a chlad na zádech. Otevřela jsem oči a hned je zase zavřela a zavrčela. Jasně no, na veterině mají hned nad kovovým stolem světla. Pomalu jsem oči zase otevřela.

Rozkoukala jsem se a podívala se po místnosti. Byl tady Scott, Isaac, táta, Ethan, Derek, Malia, Lydia, Stiles a veterinář, kterého jsem poprvé viděla, když mě Scott, Isaac a Stiles chytili u Allisnina domu.

,,Vysvětlí mi někdo, co tady dělám?" Zeptala jsem se. ,,Tak co jí je?" Zeptal se Isaac. ,,Bude v pořádku, je to jenom fyzické vyčerpání." Odpověděl mu veterinář.....Deaton. ,,Co jste s ní dělali?" Zeptal se Deaton. ,,Nic, jenom se proměnila a uměla se ovládat." Vysvětli Scott.

Isaac ke mě přistoupil. ,,Omdlela jsi a my nevěděli, co se to stalo." Objasnil mi situaci. ,,Aha..." Řekla jsem zamyšleně. ,,Asi jsme to přehnaly." Dodal Scott. ,,Jo, to jednoznačně." Odpověděla Lydia.

Cukla jsem rukou....ale nic se nestalo, žádné drápy. Nechápavě jsem všechny přejela pohledem. ,,Uměla jsi to ovládat poprvé Ario....jsi vyčerpaná, takže to neumíš ovládat." Vysvětlil mi Derek. ,,Fajn, tak jdeme domů." Zašeptala jsem a vstala ze stolu.

Jakmile jsem se ale postavila na nohy, tak se mi podlomily. Isaac mě chytil. ,,Asi je to vyčerpání velké." Slyšela jsem Stilese. ,,To je mi jedno, já chci jít pěšky a po svých." Řekla jsem a snažila se od Isaaca dostat. Ale on mě vzal do náruče.

Začala jsem se vzpírat. ,,Nemůžeš jít po svých Ario, musíš odpočívat." Řekl Isaac, ale mě to bylo jedno, chtěla jsem, aby mě postavil. ,,Datone? Nemůžeš jí dát něco, co...." Začal Scott, ale veterinář pochopil. ,,Jasně, alespoň bude víc odpočatá." Řekl Deaton a vzal si nějakou injekci.

,,Ne, já jdu po svých." Řekl jsem a veterinář mi píchl injekci. ,,Já vás všechny zabiju." Řekla jsem a usnula.

---------------------------------------

Nevím, co mám napsat, takže snad se kapitola líbila a přeji hezký den. :)

Kdyby jste chtěli ten ask, tak piště do komentářů otázky na postavy z příběhu. A kdyby někdo chtěl věnovat kapitolu, tak taky nepiště :) 






Aria Argent [Dokončeno]Where stories live. Discover now