35. Tyler nebude sám

556 24 0
                                    

Probudila jsem se až ráno. Isaac mě objímal. Pohnula jsem se a Isaac se na mě podíval. ,,Už se ti to zahojilo?" Zeptala jsem ho. ,,Jo, už dávno." Řekl a dal mi pusu do vlasů.

Najednou se otevřeli dveře a do pokoje vešel Stiles. ,,Stilesi....seš mrtvej!" Řekla jsem a vystartovala po něm. Vyjekl a zabouchl dveře. Usmála jsem a vrátila se k Isaacovy. ,,Co ten tady dělá?" Zeptala jsem se.

,,Jsou tady všichni." Řekl trochu provinile. ,,Cože to? A proč jako?" Nechápala jsem. ,,Je to tvoje smečka a tvůj alfa, chtěli vědět, jak ti je." Řekl a vstal taky z postele. ,,Tak v tom případě by se ten pitomec Stiles měl naučit klepat." Řekla jsem a naštvaně vyšla z pokoje.

Vešla jsem do kuchyně, kde byl Scott, Stiles, Derek, Ethan, Malia, Lydia, táta a dokonce i Kira. ,,Hele lidi, já jsem neumřela." Řekla jsem a pak se podívala na Stilese. ,,Ty.....já tě zabiju." Řekla jsem a šla na něj. Zase vyjekl a schoval se za Scottem. ,,Dělej něco, jsi alfa." Zašeptal Stiles.

,,Ario....nestojí ti to za to. Když ho zabiješ, budeš z toho mít houby." Řekl Scott. ,,Díky, to bylo fakt hezký." Řekl Stiles ironicky. ,,A co tady všichni sakra děláte?" Zeptala jsem, když se za mnou objevil Isaac. ,,Prostě jsme se na tebe přišli podívat." Pokrčil rameny Derek.

,,Něco vám řekl Deaton, že jo?" Zeptala jsem se. ,,Ne, Deaton ne....tvůj otec." Řekl Scott. Nejdříve jsem se podívala na tátu a potom na Scotta. ,,A co vám řekl?" Nechápala jsem. ,,O tvém "bratrovy" Tylerovy." Řekla Lydia. ,,Tati....nemusel jsi jim to říkat." Řekla jsem naštvaně.

,,Ale musel. Musíš mu to říct, a nejlépe ještě dneska." Řekla mi táta. ,,Jo Ario, musíš." Řekl Scott a Isaac mě zezadu objal, ale já ho nedokázala vnímat. ,,Tak fajn....ale za následky ručíte vy." Řekla jsem a Isaac mi do ruky vložil mobil.

Začala jsem vytáčet Tylereovo číslo a dala to nahlas, aby to všichni slyšeli. Po tváři mi začali téct slzy. Konečně to zvedl.

,,Ahoj Ario....nějaký novinky?" Zeptal se šťastně. Nemohla jsem mluvit, cítila jsem ten knedlík v krku. Avšak po chvíli jsem konečně promluvila.

,,Já.....musím ti něco říct." Zašeptala jsem.

,,A co? Tak mluv." Jeho hlas už nezněl šťastně, protože z mého hlasu slyšel strach a nejistotu.

,,Já jenom nevím, jak ti to mám říct." Řekla jsem a Isaac mi palcem setřel slzy z tváří.

,,Prostě mi to řekni a hotovo." Řekl nechápavým hlasem.

,,Tak fajn, asi začnu takhle....když Allison zemřela, tak se moje ovladatelnost ještě zhoršila, protože jsem tím vlastně ztratila kotvu....už jsem ti říkala, co je to kotva....no a našla jsem si novou. A ten Scott McCall....jak jsem ti říkala, že chodil s Allison a má svojí smečku....tak se rozhodl, že mě taky vezme do smečky." Řekla jsem a odmlčela se.

,,A? Co to znamená?" Zeptal se opatrně.

,,Ještě jsem neskončila....ta moje nová kotva, je kluk. A není jenom má kotva, je to i můj kluk, kterého miluju." Dokončila jsem.

,,Fajn, ale proč mi to všechno říkáš? Já to nechápu." Řekl opravdu nechápavě.

,,A taky můj táta už není lovec....prostě a jednoduše táta nemůže přijít i o druhou dceru....potřebuje mě." Řekla jsem a Tyler utichl. Byl ticho dlouho, než zase promluvil.

,,To je jenom vtip, že jo?" Zeptal se se strachem v hlase.

,,Ne, není to vtip. Kdybych mého tátu opustila, tak ho to asi zabije. Nejde to Tylere, prostě nemůžu. A kdybych se vrátila, tak bych tím ztratila kotvu a mohla bych vás všechny pozabíjet. Takhle to bude bezpečnější....promiň mi to." Poslední větu jsem zašeptala.

,,Já nemám slov." Řekl potichu.

,,Ale budu k vám jezdit....často, veř mi."

,,Řekla jsi, že se vrátíš, že tam jedeš jenom na chvíli....víš, že tě mám rád jako svou sestru. Nechci o tebe přijít." Řekl a já slyšela, že taky začal brečet. Pak jsem se podívala na tátu. Telefonuje s "tetou" a taky jí to říká.

,,Já vím Tylere, i já tě mám ráda jako bratra. Ale nemůžu už žít tam....tady mě potřebují...." Skočil mi do řeči.

,,Ale já tě taky potřebuju!" Zvýšil hlas.

,,Já vím brácho....ale prostě to nejde, zabila bych vás. Když opustím mou kotvu, tak se všechno zhorší. Sny se mi zdají víckrát za noc. Prostě to nejde, nemůžu už tam bydlet. Já jenom doufám, že mi odpustíš." Řekla jsem smutně.

,,Jenomže co já tady budu bez tebe dělat? Ty jsi byla moje jediná zábava Ario." Zašeptal.

,,Já přijedu, hned jak to půjde. A pár dní tam zůstanu....i s mou kotvou, jestli to nebude vadit." Řekla jsem s nadějí v hlase.

,,Tak dobře....já tvé rozhodnutí chápu....prostě chceš zůstat u otce, protože ho miluješ. Ale přijedeš co nejdříve, jasný?"

,,Jasně, to se neboj. Tak se měj....brácho."

,,Ahoj sestro." Řekl a položil to. 

Zase se mi spustily slzy. Otočila jsem se k Isaacovy a objala ho. ,,To bude v pohodě. On to zvládne." Zašeptal Isaac. ,,Jo, zvládne, je silnej." Řekla jsem. ,,Taky je tady možnost, že ho Scott kousne a vezme do smečky, pak tady může být s tebou." Řekl Derek. ,,Strč si ty tvoje pitomý poznámky...." ,,Ario, uklidni se." Vložil se do toho Isaac.

Táta taky dotelefonoval a přišel k nám. ,,Tyler nebude dlouho sám....bude z něj brácha...."teta" s Gabrielem čeká dítě, ale Tyler to ještě neví." Řekl táta a já se usmála. Nebude sám. Znělo mi v hlavě.

Odtáhla jsem se od Isaaca a on mě políbil. ,,Ale no tak...." začal Stiles, ale já zavrčela, takže zmlknul. ,,Fajn, a máš to za sebou." Řekl táta a všichni začali odcházet. ,,Ahoj Ario." Řekl Scott. ,,Ahoj.....Scotte, alfo moje." Řekla jsem a on s úsměvem zavřel dveře.

Šli jme s Isaacem do pokoje. ,,Jak dlouho jsem spala?" Zeptala jsem se Isaaca. ,,Do odpoledne." Řekl a úsměvem. Šla jsem k Isaacovy a políbila ho. Když se ode mě chtěl odtáhnout, chytila jsem ho za spodní ret zubama. Když jsem ho pustila, usmála jsem se.

--------------------------------------

Dneska stíhám ještě další :). Už se pomalu blížíme ke konci.



Aria Argent [Dokončeno]Where stories live. Discover now