capitolul.10.

232 10 1
                                    

Aki.pov.
Lam văzut pe frainiu miam înghițit cuvintele. Vlad e o persoana rea. Ucide persoane nevinovate sau le fura. Nu în sensul ala dar ia persoanele iubite. De exemplu când am avut o prietena în clasa a 6a mia luat-o și sia bătut joc și de ea și de mine. Mie frica sa nu mi-l ea și pe Eric. Mai nou am aflat ca e mafiot și asta ma inspaimanta și mai tare.
-Ce cauți aici?
-Ce e? Nu am voie sa îmi vad fratele?
-Nu. Nu ai voie. Pe bune. Ce cauți aici? Te știu prea bine.
-Ok. Mai prins. Am venit cu treaba murdară. Ce nu te privește și pe tine.
-Ok. Dar sa nu te vad prin preajma mea și a prietenilor.
-Bine.
Am plecat acasă gândindu-mă la următorul pas al dragului frate. Când am ajuns acasă am văzut ca Nik era în bucătărie. Cred ca ma aștepta pe mine. Am intrat în bucătărie văzându-l cum aproape cădea de pe scaun. Am mers și lam trezit apoi lam trimis în camera lui sa doarmă. Am stat în bucătărie sa ma gândesc dar aproape adormeam și eu. Am mers sus în camera apoi mam culcat. Am auzit cum mia vibrat telefonul. Am ridicat dispozitivul și am privit ecranul. Aveam un mesaj de la Eric. Am stat și am vorbit cu el apoi miam luat rămas bun și mam pus sa dorm.

    În vis.......
-Oh Eric.....ah...mmhm.....oh...daaaaa.
-E bine?
-Oh...E....perfect...

       Realitate!
-Nuuuuu.
Am revenit la realitate. Am avut un coșmar cu fratele meu și Eric. Făceau amândoi dragoste. Vlad sa uitat la mine și mia zâmbit învingător. Mie frica sa nu se întâmple asa ceva în realitate. Marți Eric vad veni acasă. Sper sa fie totul bine pana atunci. Acum la somn ca Anne am școală.

To kiss a neko  (cartea1. part2){FINALIZATA}Where stories live. Discover now