capitolul.24

92 7 0
                                    

Aki.pov
Când mam trezit am fost întâmpinat de o îmbrățișare din partea lui Tom. Se pare ca nu vrea sa adoarmă. Sa suit peste mine apoi sia plasat capul pe pieptul meu apoi a adormit din nou. Lam sărutat apoi am auzit un tușit forțat ce venea dinspre ușă. Când miam ridicat privirea Lam văzut pe Eric cu mâinile încrucișate la piept și încruntat.

-De ce eu nu miam primit sărutul de dimineață?
-Pentru ca nu lai cerut.
-Nici el nu a cerut.
-Da dar am citit pe fata lui asta.
-Dar pe corpul meu nu sa citit?
-Bine vino aici dar și grija la copil.
-Bine.

  Sa apropiat de mine apoi sa aplecat cu grija. Ma sărutat apăsat pe buze care încet a devenit pasional. Când nu mai aveam aer. Când sa desprins din sărut am adormit instant cu Tom în brate. Mam întors pe o parte cu tot cu copil.

Eric.pov
Când lam văzut ca a adormit am chicotit la poza din fata mea. Am ieșit în liniște sa nu îi trezesc și mam îndreptat spre baie. Am făcut un dus apoi am mers sa ma plimb. Înainte sa ies am lăsat un bilet în care am scris ca merg în parc. Am mers ceva vreme pana am ajuns în mijlocul parcului. Mam îndreptat spre un răzleț la umbra dar am auzit niște voci și lămâie văzut și pe Max. Mam prefăcut ca nu ii ascult și mam așezat pe o banca mai ferita de ei dar sa pot auzi tot ceea ce spun.

Convorbirea ascunsa.
Max:trebuie sa îl prindem. El mia ucis fratele de cruce și trebuie pedepsit. Val a fost singurul care mia fost aproape de când miam pierdut părinții.
?:și ce propui sa facem?
Max:știu unde locuiește. Va trebui sa îl prindem singur.
-Mati prins singur și eu la fel.
-Tu ce cauți aici.
-Vasi intreba același lucru. Am știut de la început ca ești straniu. Nu miai plăcut deloc dar nu am arătat asta ești jalnic.

Ce? El ce cauta aici. Parca dormea.

Aki.pov
După ce a plecat Eric am mers la Cris în camera unde am luat un pistol care o sa îmi folosesca. Merg sa ucid niște oameni. Se pare ca Max nu își da seama ca iam pus o mini camera în lănțișorul de la gat. Am sărit din copac apoi mam apropiat de el.

-Cum mai găsit și cum tiai dat seama.
-Oamenii care tine nu observa și nu simt anumite lucruri. As ca dacă nu vrei sa mori pleci și ne lași în pace.
-Totul nu mi-ai răspuns.
-Pai tiam pus o mini camera în
lănțișor.
Mam apropiat de el și am scos camera care era plasata tot în locul acela. Mam uitat cu coada ochiului la Eric care încă stătea pe scaun.

-Nu vreau sa te omor și nici pe voi asa ca... mai bine plecați și lăsați-ne. Nu vreau sa fiu cu mâinile murdare de sânge înainte de avea un copil.
-Ce vrei sa spui?
-Pai asta.

Nu am stat pe gânduri și miam arătat fata de psihopat împreună cu coada și urechile mele negre. A rămas masca când ma văzut. De frica sia luat oameni și au plecat. Mam îndreptat spre Eric și iam lămurit totul. După ce am mai macat ceva am plecat acasă ca ceilalți cred ca își fac griji. Când am intrat în casa iam văzut pe Max care încerca să îl omoare pe Cris. O matahala ii ținea pe copii iar Nik plângea la fel ca Aria. Am luat pistolul și am tras în Max care a căzut mort pe podea.

-Curățați apoi va cărați de aici.
-Bine.

Oamenii aceia iau înmânat copii lui Nik iar unul la luat pe Max. Altul a curățat sânge și au făcut curat în toată casa și au plecat. Am mers în camera cu copii iar Cris și Eric lau calmat pe Nik care auuu adormit pe canapea. Aria a adormit în pătuțul ei iar Tom lângă mine. Ei au un pat plin cu jucării și foarte pufos. Mam așezat lângă Tom care ma luat în brate și am adormit. Nu sunt vinovat ca am 1.60 și sunt slab. Bine poate puțin mai cu mușchi ca nu degeaba subt felina și încă mai și lupt și trag cu arma.

To kiss a neko  (cartea1. part2){FINALIZATA}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum