capitolul.12

167 10 3
                                    

Aki.pov
Săptămâna asta a fost foarte groaznica. Dar cel mai groaznic o sa fie celelalte săptămâni sa nu mai zic de anii în care va trebui sa ma depărtez de Eric. La moment stau în camera și plâng în timp ce ascult muzica. Ma gândeam cum o sa fie restul vieții mele fără Eric fără nimeni. Am auzit cum cineva vine miam șters lacrimile mam spălat pe fata apoi mam așezat pe pat prefăcându-ma ca citesc. A apărut Nik în pragul ușii.
-Mie foame. Poți sa pregătești cina te rog.
-Bine.
Am plecat jos unde am făcut cina eram enervat dar în același timp supărat. Am făcut mâncarea după am pus-o pe masa. Lam chemat pe Nik apoi am ieșit afară și am plecat în parc nu e chiar asa de târziu. Mam așezat pe bancă apoi lam simți pe Vlad în spatele meu.
-Ce vrei.
-Cum ai-
-Sunt neko. Am simțuri ascuțite.
-Oricum am sa îți spun ceva.
-Baga.
-Pai nu am sa te las sa mai fii fericit.
-Ok am înțeles. Fa ce vrei nu îmi pasa. Acum dacă ma scuzi vreau liniște ok.
-Da.
Și a plecat in sfârșit. Nu îmi pasa ce o sa facă. Oricum știu ce o sa facă. O sa ma mut în alta apartament nu departe de școală. Mai am puțin și termin și anul asta. De luna viitoare ma mut în alta apartament. Nu vreau sa sufăr mai mult decât atât. Mai stau pana la ora 5 apoi merg leneș acasă. Când ajung vad ca lumina din bucătărie e aprinsa. Intru fără sa îmi pese. Și înăuntru ma aștepta Eric evident. Pai a venit la mine și ma întrebat.
-Pe unde ai umblat?
-Am fost afara. De ce?
-Miam făcut griji. De ce te comporți ca un copil?
-Ca sa sa ma întrebi tu. Am o veste oricum ma voi muta.
-Unde? Când? De ce?
-Ca sa fie. Probleme?
-Tu nu pleci nicăieri.
-O bada. Nu ești mama mea sa îmi spui ce sa fac.
-Nu dar ești în grija mea.
-Nu îmi pasa lasă-mă.
-Nu vreau sa ma cert cu tine.
-De ce? Pentru ca sunt doar un copil și îți e frica de sentimentele mele. Pai uite ca mie nu. Nu sunt doar un copil. Sunt un adolescent. La revedere.
Când dau sa plec ma prinde de mâini și ma lipește de perete. Sa uitat în ochii mei apoi ma sarutat. Iam dat un picior în burta și am plecat furios sa îmi fac bagajul. Firește ca Vlad o sa mi-l ia. Ori Vlad ori eu  tot era sa ma despart. Se pare ca Aki cel vechi sa întors. Nu am sa mai las manipulat.

To kiss a neko  (cartea1. part2){FINALIZATA}Where stories live. Discover now