capitolul.18

100 9 1
                                    

Aki.pov
Când mam trezit am văzut un bilețel pe masa unde Eric mia scris ca e plecat pe câteva ore în centru după va veni acasă.

Am coborât jos unde am văzut vasele clădite una peste alta. NESPĂLATE. Off Eric ce îmi faci? Pai ma apuc de spălat vasele și apoi de gătit gândindu-mă ce o sa fac restu zilei. Pai cred ca o sa ma odihnesc uitându-mă la filme horror cu pop cornul în mana. O sa fie distractiv. Îl aud pe Eric cum ma striga în același momentan ma trezit din transa în care ma aflam. Avea în mâini niște sacoșe. Se pare ca a făcut cumpărături.
-Hei. Unde ai fost?
-Hei. Pai am fost pana la școală apoi pana la cumpărături. Și acum acasă. Tu ce ai făcut?
-Pai după ce mama trezit am spălat vasele.
-Scuze ca nu leam spălat eu dar am fost foarte ocupat și grăbit.
-Nu-i nimic.
-Știi ca te iubesc?
-Da. Și eu te iubesc.
După ce am zis asta sa apropiat de mine și ma sărutat. Cat de mult miau lipsit săruturile lui.

Eric.pov
Mam apropiat de el și lam  sărutat. Doamne cat de dulce este. Sia plasat mâinile pe spatele meu după pe alta o plimbare pe spatele meu. Gata asta a fost ultima picătură. De când nu lam văzut sau atins am și uitat de atingerile fine ale lui. Cum își tot plimba el mana cine va să sculat. Dacă înțelegeți ce vreau sa spun. Am întrerupt brusc sărutul iar el Sia dat seama.
-Nu am vrut sa fac asta.
-Nui nimic. O sa treacă. Ba nu. Nu o sa treacă. Aki te rog știu ca nu am voie dar...

Aki.pov
Nu lam lăsat sa termine ca lam impins în perete și am început sa îl sărut sălbatic lam dezbrăcat de jacheta după de cămașă. Și nu știu cum dar am ajuns sub el. Eram deja în dormitor. Ma dezbrăcat și de pantaloni și el la fel după a băgat 2 degete în mine dar era prea excitat. Înțeleg ca vrea sa ma pregătească dar mie mila de el.
-Intra odată.
-Bine...
A intrat în  mine iar eu am strâns cearșaful de durerea dar am gemut de placere. (Ați observat ca rimează?) A început sa se miște din ce în ce mai repede iar gemetele noastre se făceau auzite prin toată casa. După ce a ejaculat a căzut extenuat lângă mine. Lam învelit după am adormit si eu. 

Mai pe scurt îmi scrieți în comentarii cartea pe care vreți sa o scriu mai departe sau capitol. Vama pupat pe toți și Paște Fericit.😙😙😙😙

To kiss a neko  (cartea1. part2){FINALIZATA}Where stories live. Discover now