Kapitel 113

359 11 1
                                    

- Felix's P -

Jag tog mopeden till studion, hade fått ett SMS av Daff förut att han ville att vi skulle komma till studion han hade tydligen något viktigt att säga till oss. När jag kom fram så såg jag att Oscar, Omar och Ogge's moppar redan stod utanför studion. När jag kom in i studion så satt alla i soffan och väntade på mig.

Jag hade ofta den senaste tiden märkt hur jag verkligen inte hann med både skola, Natalie och tvillingarna och bandet. Men samtidigt så skulle jag behöva välja så skulle jag ju välja att vara med min familj. Jag skulle ju verkligen inte kunna lämna min familj just nu och åka på turné någonstans. Mina sötnosar där hem är ju snart ett år och jag skulle verkligen inte klara av att lämna dem. Jag släppte tänken och slängde mig ner i soffan bredvid Oscar och lutade mig mot honom.

- Hur är de guys?, frågade jag.

- Trött, att gå i skolan suger, sa Omar och alla instämmde med honom.

- Skolan är fan ett straff som vi ungdomar inte förtjänar, sa Ogge sarkastiskt.

Vi satt bara och snackade en stund innan Daff och Kat kom in i rummet.

- HALLÅ, ropade han för att få våran uppmärksamhet eftersom vi var helt inne i det vi pratade om.

- Vi har lite att snacka om så jag skulle va glad om ni kunde lyssna på mig lite nu, sa han

Vi blev tysta och de satte sig på några fåtöljer mittemot oss och Daff började prata.

- Vi har kommit till beslut att eftersom skolan kommer var väldig hård detta året och Felix du har ju tvillingarna och Natalie och Oscar du har ju Sarah och Miranda och ni andra har ju alla en flickvän. Alla dessa saker har något gemensamt och att de tar tid och kraft, eller har jag inte rätt?, sa han och kollade på oss.

Alla nickade och kollade på varandra, var han påväg och säga det jag trodde att han var på väg och säga?

- Så vi har tagit det beslutet att vi kommer att....., började Daff och gjorde en paus och jag blev bara mer och mer nervös.

Jag visste inte att du fanns - Bok 1Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang