Kapitel 117

346 11 0
                                    

- Natalie's P -

Nu var vi där. LA, USA.

Vi har precis kommit hit , flyget med alla småttingar gick ovanligt bra, eller i alla fall över mina förväntningar. Just nu bodde hela crewet, vi tjejer och killarna i en villa som vi har hyrt. Det är ett ganska stor hus eftersom de ska få plats med så många. Jag och Felix hade ett eget rum där vi hade ställt in en spjälsäng till tvillingarna. Imorgon är de Felix födelsedag så det ska firas. Jag och de andra har planerat en lite överraskning, så vi ska upp och festa lite. Vilket ska bli grymt kul eftersom vi inte hade gjort på aslänge, inte jag i alla fall.

Jag kom ut i vardagsrummet där alla satt i soffan och killarna spelade FIFA och de andra satt antingen och diskuterade något eller tittade på när de andra spelade. Julia hade somnat i Felix armar och låg nu om hans bröst och herregud vad de var söta. William satt hos Kat och bussade. Våran stora familj var samlad och jag kunde inte var omringad av mer underbara människor som de som sitter i detta rum just nu.

Resten av dagen var seg vi satt som sagt mest i soffan och bara hade de gött. När både tvillingarna och Miranda hade somnat till lite så satte sig hela gänget framför TV. Felix fick välja film och så klart valde han " The Haunting in Connecticut "  som är en skräckfilm. Soffan var väl inte den största så vi fick tränga ihop oss, vilket inte var något problem. Alla tjejerna satt i killarnas knä och jag tror jag faktiskt somnade halvvägs genom filmen. Eftersom jag borrade in mitt ansikte i Felix's bröst varje gång de var creapy.  Jag vaknade av att Felix la ner mig i våran säng, och pussade mig på pannan. 

- Hej älskling, sa jag nyvaket. 

- Fortsätt sova älskning, sa han och pussade mig ännu en gång på min panna. 

- Om du kommer och håller om mig, sa jag och kollade på Felix. 

Jag kunde ser hur han slängde av sig sin tröja på golvet. Jag tack aldrig nej till att se min blivande man i bar överkropp. Sen drog han av sig byxorna, han gick och tittade till tvillingarna så att de sov. Det gjorde de, så sekunderna senare kunde jag känna ett par starka armar runt min midja och jag kunde känna Felix nakna överkropp mot min nakna rygg. I morgon skulle han få sin present, det kommer verkligen bli en överraskning. Han kommer aldrig förvänta sig det som jag har i present till honom. De tråkiga  för mig var att killarna skulle  börja jobba, vilket innebar att jag och tjejerna och och barna kommer vara själva jätte mycket, vilket jag tycker är jätte tråkigt. Jag vill att Felix alltid ska vara vid min sida. Men jag inser själv att så kommer de inte allt att vara. 

Jag har liksom redan börjat planera bröllopet, men jag har inte sagt något till Felix, än. 

Jag visste inte att du fanns - Bok 1Where stories live. Discover now