Özel Bölü'm'

25.3K 1.3K 696
                                    


Medyayı gelince anlarsınız zaten🐰

"Jeongguk nerdesin?"

Saatlerdir Jeongguk'a sesleniyordum fakat herhangi bir ses yoktu. Tamam birazcık oyuna dalmış ve onu ihmal etmiş olabilirdim ama beni böyle endişelendrimemeliydi. Nasıl çıldırdığımı biliyordu. Mutfaktan gelen hışırtılı seslerle başımı kapıdan içeri sokup masanın üzerindeki sakız zulasına gözünü dikmiş Jeongguk'a bakmıştım. Tanrım hiç değişmiyordu. Onu tanıyalı neredeyse iki yıl olmuştu ve bu çocuk,benim güzelim,hayatımın  orta yerine yerleşmişti. Her şeyim onun etrafında ve onunla geçiyordu ve ben bundan bir gram dahi rahatsız değildim.

"Bebeğim onları yiyemezsin." Jeongguk gerçekten de bir sakız delisiydi. Eğer normal bir şekilde çiğneseydi buna asla karışmazdım fakat aldığı şekerli sakızları küçük küçük ısırıyor sonra da onları afiyetle yutuveriyordu. Başta bu kadar takacağını bilmediğimden yutmasına bir şey demiyordum ama bir süre sonra çığırından çıkmaya başlamıştı. Günden kaç tane adlığını saymadığım sakızları midesine indirmesi iyi değildi ve ben de bu yüzden ona yasak koymuştum. Bunu yaparken biraz inatçı olduğumdan bana tavır takınmış uzun süre de konuşmamıştı. Hadi ama,katı olmasaydım Jeongguk beni dinlemeyecekti bile. Bunu onun iyiliği için yaptığımı fark ettiği zaman ise bana sokuluvermiş ve yatana kadar kucağımdan inmemişti. Boşuna demiyordum bebek diye.

"Ama-ama Taehyung~ şunlara bir baksana ne kadar da güzeller~"

Şirin şirin konuşması ile bu sefer beni kandıramayacaktı. "Hayır aşkım sonra karnım ağrıyor diye sızlanıyorsun,olmaz." Taptığım dudaklarını büzerken içimdeki kıpraşmaları göz ardı etmiş ve sevimli sevgilime yaklaşarak masanın üzerindeki sakızları kollarım arasına almıştım. Ne yapacağımı anladığında kedi gibi peşime takılmış ve tişörtümü çekiştirerek parmağını ucuna dolamıştı. Ayağımla bastırdığım çöp bidonunun pedalı ile kapak açılırken kollarımı çözmüş ve tüm sakızların çöpün içine düşmesine sebep olmuştum. Tüm sakızlar mı demiştim,unutun o dediğimi. Jeongguk elindeki muhtemelen taşırken kollarım arasından sıyrılan bir sakızı elleri arasında tutuyordu ve ince parmakları paketi açıp açmamak arasında kalmış gibiydi.

"Çok mu çiğnemek istiyorsun?"

"Hıhım böyle kocaman. Çok çok çok hem de."

Masum bakışlar atan sevgilime dayanamayıp onu kucağıma almış ve oturma odasına ilerlemey başlamıştım. "Ay Taehyung ne yapıyorsun,korktum!" Tanrım asıl ben çiğneyecektim şimdi onu. O böyle yapınca kalbim küt küt çarpıyor,huylanmamı sağlayan kıpraşmalar karnımın üzerinden vücuduma yayılıyordu. Onu çok seviyordum,alıp saklayasım geliyordu. Neden bu kadar tatlı olmak zorundaydı ki? Arada onu çıplak bacaklarına zarif ellerini bastırırken görüyordum. Yumuşacık yerleri bulur gibi oralara bastırıyor teninin içe çökmesine sebep oluyordu sonrasında ise kıkır kıkır gülüyordu. Bende onu görür görmez yanına gidip beyaz tenini mıncıklıyor ve ezbere bildiğim benlerinin üzerine öpücüklerimi konduruyordum. Bir keresinde bana önceden benlerini sevmediğini ama benim onları öpmeye başlayınca sevmeye başladığını söylemişti. Ona neden benlerini sevmediğimi sorduğumda ise karşı komşularının kedisi Mia sürekli onları tırmalıyormuş ve o da kedileri çok sevdiğinden benlerini kusur olarak gördüklerini sanıyor ve onları sevmiyormuş. O gün sadece benlerini değil tüm bedenini öpücüklere boğmuştum ve o da öldüğüm kahkahalarını odamıza bırakmıştı.

Oturduğum koltukta onu da kucağıma oturturken ellerimi beline yerleştirmiş ve rahat bir pozisyon almasına yardımcı olmuştum. Elinden aldığım paketi açarak pembeli sarılı sakızın yarısını dişlerim arasına yerleştirmiş ve beni merakla bekleyen bedenin dudaklarına eğilmiştim. Gözlerini kapatıp tavşan dişlerini ortaya çıkardığında ben de öyle yapmış ve dudaklarımızın paylaştığı ılıklığı hissetmeye çabalamıştım. Hissetmemek imkansızdı elbette. Jeongguk dişleriyle ortadan ikiye böldüğü sakızı dilinin üzerine yerleştirmiş ve ağzımın içine göndermişti. Dilimin üstünde kayan şeker tadına bulanmış dili yetmezmiş gibi kısık kısık inlemeleri aklımı başımdan uçurmuştu. Ağzındaki yarım sakızı benimki ile değiştirmiş ve dilimi son kez emip geriye çekilmişti.

KittyBoi/Taegguk✔Where stories live. Discover now