Breath ஜ13. Bölüm

2.4K 169 15
                                    

|| 13.09.2014 ||

"Chanyeol bir adım öne çık" Beden hocasının sesi büyük spor salonunda yankılanırken Chanyeol elleri arkada bağlı bir şekilde bir adım öne doğru çıktı. Öğretmen ellerini belinin hemen arkasında birbirine kenetlerken yan yana dizilmiş 7 öğrenciye baktı.

"Her yıl olduğu gibi bu yılda basketbol turnuvasını biz kazanacağız! Şuanlık 8 kişiyiz ama 4 gün sonra takım için son seçmeler yapılacak ve gruba 4 kişi daha dahil olacak. Bu yıl ki takım kaptanınız Park Chanyeol. Eğer bir sorununuz olursa ilk önce onunla iletişime geçin." Öğretmen ellerini göğsünde birleştirirken sıranın önünde bir sağa bir sola doğru ilerlemeye başlamıştı.

"Bugün buradaki 8 kişiden 5 kişi asil olarak takıma girecek." Gözleriyle sıradaki öğrencileri süzdüğünde "Byun Baekhyun nerede?" diye sordu Chanyeol'e. O sırada kocaman salonda tapının açılma sesi duyuldu. Baek omuzlarını düşürmüş bir şekilde yavaş adımlarla hocanın yanına doğru ilerliyordu. Çantası tek omzundan sarkarken gözlerinin üzerine kadar düşen şapkası onu uslanmaz bir serseri gibi göstermişti. Hocanın yanına vardığında Chanyeol'e kaçamak bir bakış attı. Çantasının tek şeridini eliyle tutup hocanın önünde saygıyla eğildi.

"Geciktim..."

"Sorun değil." Baek vücudunu dikleştirdiğinde hoca kafasıyla yerine geçmesini söyledi. Normalde disipline çok önem veren birisiydi. Kimse asla dersine geç kalamazdı. Ama kuralları takım için önemli kişilere karşı yumuşatıyordu, yumuşatmak zorunda kalıyordu. Chanyeol de dahil salondakiler Baek'teki değişikliği fark etmişler. Her zamankinin aksine umursamaz görünüyordu.

"Bugün takımın 5 asil üyesi seçilecek. Park Chanyeol asil olarak gruba girerken geri kalanları bugün burada yapılacak maçta seçilecek. Ancak..." Herkes pür dikkat hocayı dinlerken Chanyeol kaçamak bakışlarla Baek'e bakıyordu. Baek gözlerini hocanın yüzüne sabitlemişti. "Ancak, 4 gün sonra yapılacak seçmelerde eğer,sizin durumunuzdan daha iyi öğrenciler yakalarsam bu sefer sizin yerinize takıma onlar girecek. Siz de yedeklerde olacaksınız" Hoca gözlerini öğrencilerin gözlerinde gezdirdi. "Sorusu olan?" Kimseden bir soru gelmemişti. "Pekala... Bugün ki maça hakemlik yapacak kişi Park Chanyeol. Gruplar ise Kim Kyun, Min Hyun, See Myeon, Lee Jong ve Myung, Hye Sun, Baekhyun olarak ikiye ayrılacak..." Hoca ellerini birbirine vururken "Hadi herkes hazırlansın" diye bağırmıştı.

Maçta oynayacak 5 öğrenci solanda ısınma hareketleri yaparken Baek ve karşı takımdan Lee Jong soyunma odasına kıyafetlerini değiştirmeye gitmişlerdi.

Baek çantasının içindeki eşortmanlarını çıkarttı.

"Dikkatli olsan iyi edersin. Bu sefer senin yerine ben gireceğim takıma" Baek başını kaldırdığında anlamayan gözlerle Lee Jong'a baktı.

"Hıı?" Lee Jong çıplak vücuduna rahat bir tshirt geçirirken Baek'e doğru ilerledi. Yanına geldiğinde vücudunu Baek'e doğru eğip kulağına fısıldadı.

"Dikkatli olsan iyi edersin..." Ardından uzaklaşmıştı. Geçen yıl eğer Baek son anda takıma girmeye karar vermeseydi onun yerine Lee Jong girecekti takıma. Sanırım hala sinirliydi Baek'e. Baek onu umursamazken o da çıplak vücuduna bir tshirt geçirdi. Ardından salona doğru ilerledi.

Üzerine bol gelen hırkasının şapkasını gözlerinin önüne kadar örtmüştü. Solana girerken etrafına bakındı. Chanyeol dudaklarının arasında ıslattığı düdüğü belli belirsiz emiyordu. Bir an aklına o dudakların kendi dudaklarına olan dokunuşu geldi. Tüyleri ürpermişti.

"Herkes toplansın!"

Hocanın otoriter çıkan sesinden sonra Chanyeol'ün çaldığı düdüğün sesi doldurdu kulaklarını. Umursamaz tavırlarla sahanın ortasına doğru ilerledi. Karşısında Chanyeol duruyordu. Düdük iki dudaklarının arasındayken basketbol topunu havaya attı. Baek zıplayarak topu yakalarken Chanyeol sahadan uzaklaşmıştı. Baek elindeki topu rahat bir şekilde sektiriyordu. Başı yere doğru eğikken bakışları oyuncuların üzerinde küstahça geziyordu.

BREATH | HunHan |Where stories live. Discover now