#11

2.6K 211 30
                                    

Levi se mě pokusil nějakým způsobem odstrčit či nějak odehnat, což mu bylo naprosto k ničemu. Vyloženě se snažil utéct, což mu také bylo k ničemu.

Odtáhl jsem se od jeho sladkých rtů, abych si ho mohl pořádně prohlédnout. Byl naprosto dokonalý a já se musel ovládat, abych si ho teď hned tvrdě nevzal.

Lehce jsem ho pohladil po odhaleném boku a pozoroval, jak se zachvěl a tiše zasténal. Pousmál jsem se a začal ho líbat po těle. Škubal sebou a stále se mě snažil odstrčit, ale to bylo v současný moment naprosto neúčinné.

Znovu jsem ho začal hladit po těle a když se znovu ozvalo slastné zasténání,neudržel jsem se a zbavil jsem se alespoň trika, jinak by nejspíše vzplálo. Pohlédl jsem na Leviho a podíval jsem se do jeho očí, ve kterých se zračila pouze slast, chtíč a ještě něco, co jsem v tuhle chvíli nebyl schopen rozeznat.

Levi se zavrtěl a svůj pohled zabodl do stěny vedle postele. Pohladil jsem ho po tváři a jeho oči opět upnuly na mě. Tolik roztomilosti najednou jsem nemohl snést, tudíž jsem se hned zbavil i kalhot.

,,Erene!" zasténal potichu a to mě naprosto připravilo o rozum. Chytl jsem ho za boky a přitáhl jsem si ho blíže ke mně, abych měl lepší přístup. Samolubrikace udělala své, tudíž byl Levi naprosto připravený. Pohladil jsem ho po tváři. ,,Připravený?" Jako odpověď se mi dostalo pomalé kývnutí.

Pomalu jsem do Leviho začal pronikat. Znatelně se napnul, ale po chvíli se uvolnil a pouze si to užíval. Po chvilce na mě krátce kývl, aby dal znamení, že se můžu začít pohybovat a já začal. Ze začátku jsem se snažil o pomalé a jemné přírazy, ale pak jsem ztrácel poslední zbytky rozumu a začal jsem přirážet rychleji a silněji. Kupodivu mě Levi ani nezastavil a vyloženě si to užíval. 

To jsem ale nevěděl že jsem opomenul velice důležitou věc, za kterou budu nést docela velké následky... 

Circus Boys {Ereri}Kde žijí příběhy. Začni objevovat