1.Bölüm Zafer

237 44 35
                                    

Hayatıma kim girdiyse deldim geçtim. Bu yüzden hayatima kimseyi almam, ne acı çekmek için ne de acı vermek için.Benim en büyük zafım ben hayatima giren herkese baglaniyorum .Ben bağlanınca üzülüyorum çünkü kime değer verdiysem beni bırakmaz dediysem hep kazık yedim, o yüzden gerekmedikçe hayatıma kimseyi almıyorum.

Rüyamın en güzel evresindeyken,birinin kapımı yumruklamasıyla uyandım bu saatte kim uyanık diye sayıklarken saatte baktım ;saat 07.00 'di.

Kardeşlerim her sabah üzerime atlayıp beni uyandirdiklari için kendi sagligim icin artık kapımı kilitliyorum.Bu sabah beni uyandıran küçük yakisiklim Elyas'dı
"abla kapıyı aç" diye bağırıyordu onun bu kadar acele etmesi demek benim gec kalmam demek di.Ben yine her zamanki gibi gec kalmışdim kapiyi actigim gibi lavaboya firladim ne yapacaksınız bu kadar kardeş olunca lavaboya koşmamız gerekiyor.

Aslında evde 3 lavabo var ama kardeşlerim sanki birbirinin inadına sadece bir lavaboyo kullanıyorlar.Aslında bende geç kalmadigim günler o lavabo sırasında beklerim çok eğlenceli olur hangi kardeşim sevgilisinden ayrılmış,hangisi kavga etmiş,hangisi okuldan kaçmış.Hepsini bir güzel dinler gerektiğinde tehdit olarak kullanırdım.

Ama bugün geç kalma bir lüksüm yoktu çünkü arkadaşım Merve beni 3 ay dir görmüyordu tatilde köye gittiğim için onunla konusamiyordum internet telefon hic cekmiyordu yani orda ölsem öldüğümü bilen olmayacak.

Hemen disimi fırcalayip giyindim bugün okulun ilk günü olduğu için istedigimizi giyebiliyorduk aslinda bu okulun kuralı değildi Merve'nin kuraliydi ona gore okulun ilk ve son gunu guzel giyinmemiz gerekiyormus o giydigi icin bende giyiyordum yani beraber azar işitiyorduk.

Hemen disimi fırcalayip giyindim bugün okulun ilk günü olduğu için istedigimizi giyebiliyorduk aslinda bu okulun kuralı değildi Merve'nin kuraliydi ona gore okulun ilk ve son gunu guzel giyinmemiz gerekiyormus o giydigi icin bende giyiyordum yani ...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Melikenin kıyafetleri.

Tam evden cikacakken telefonuma mesaj geldi mesaj atan Merve'ydi mesajda" yine geç kaldın müdür kapının önünde durmuş sanki özel olarak bizi bekliyor çatlak kadın çabuk ol seni bekliyorum."
Merve okula girmediğine göre kesin yine fazla suslenmişti .Otobuse atladigim gibi okulun onunde durdum Merve'yi gordugumde sok oldum cadaloz mudurun yerinde olsam Merve'yi okula almak değil uzaklaştırma verirdim

Otobuse atladigim gibi okulun onunde durdum Merve'yi gordugumde sok oldum cadaloz mudurun yerinde olsam Merve'yi okula almak değil uzaklaştırma verirdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Merve'nin kıyafetleri

Yanına gidip "oğlum bu ne?" dedim.
Dudağını buzup"okulun ilk günü " dedi "o çatlak bizi içeri alırsa o zaman okulun ilk gününü gorursun"
"Sen hallefersin" "defol git kendi basinin caresine bak"diyip okula yürüdüm .Onu elbette öyle bırakmazdım sadece soylemesini bekledigim bir cumle vardı arkadaşım olsa da her şey karşılıklı "dur eger yardim edersen çıkolata zulanı doldurrum"ışte bekledigim cumle zulami kardeslerim sağolsun bitirmislerdi.Çıkolatayı çok seviyorum özellikle depresyondayken, ne kadar yediğimi fark etmem ama evde saklayacak yerim yok hepsi sanki inadıma çıkolatamı bulup yiyorlar.Artık erkeklerden bunaldım.Düşüncelerimi bir kenara bırakıp Merve'ye odaklandım."bundan sonra bana birilerini de ayarlamak yok ve bir hafta ödevlerimi yapacaksın"
"yuh asla olmaz ben daha kendi ödevlerimi yapmıyorum"
"iyi o zaman kendi başının çaresine bak"diyip tekrar okula yürüdüm."iyi tm sen elbette elime geçersin 1 hafta ödevini yapıcam"
"söz mü?"
"söz😒"Merve 'yi arkamda bırakıp okula girdim.İstediğim şeyi aldım ama ne yapıcam offf.
















Sizce melike nasıl bir delilik yapıcak okuyup gorelim.

Farkındayım kisa oldu ama diğer bölümler daha uzun olucak.Soz veriyorum

Hayatımdaki OdunlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin