3.💔Herkes ihanet eder💔

146 38 36
                                    

Betül'den gelen mesajı beni eski günlere götürdü bana yaptıklarını asla unutmiyicam .Bir süre sonra Merve yanima oturdu birden bana bağırdığını farkettim.Önüme bakinca 4 karam yemistim ve midem agrimaya basladi.

Telefonu çıkarıp mesajı Merve'ye gösterdim .Mesajı görünce bir bana bir karamlara baktı
Ben sesimi cikarmayinca oda benim gibi bir karam açıp yemeye başladı .Merve 2.karamdan sonra pes etti.Zil çalınca karamları çantama atıp sınıfa çıktım

Sınıfa çıkınca köşe sıralardan birine oturdum Merve sesini hiç çıkarmadan yanima oturdu benim nasıl bir durumda oldugumu oda iyi biliyordu .Bu okula boşa gelmiyordum derslerimi calisip pisikoloji okumak istiyorum. Edebiyat tesmini açıp soru çözmeye çalıştım ama Betul'ün yaptıklarını hatırladıkça sorulara odaklanamiyorum. Bir süre sonra Sınıfa bir öğrenci gelip

"hoca hasta gelmiyecek"dedi

Bu durum isime geldi kafami indirip uyudum.Gece saat 03.30 da uydugum için şimdi uykum geliyordu.

Merve'den
Arkadaşlarla konusmayi bitirdikten sonra aşağı kantine indim.Gördüğüm manzarayla sok oldum. Melike tam 4 karam yemişti ben ona kizmama ragmen sesini cıkarmıyordu dalmış gibiydi beni fark edince bana telefonu uzattı mesajı gorunce sok oldum
Melike'ye anlatması için baktığımda hiç bir sey demedi.

Sesimi çıkarmadan 1 karam açıp yedim.2. Karamdan sonra midem ağrıdı Melike acaba şuan nasıldı insanlara acısını gösteren biri değildi.Onu sadece bir kere ağlarken görmüştüm oda Betül 'un yaptıklarını öğrenince aglamıştı .Betul bana aynısını yapsaydı ben kendime gelemezdim sanırım. Zilin sesiyle yerimizden kalkıp sınıfa geçtik Bir süre sonra hocanın olmadığını duyunca bu duruma sevindim Melike kafasını indirip uyudu.Yanından yavaşça kalkıp arkadaslarin yanına gittim biz sohpet ederken bir öğrenci

Sınıfa girip ;

"Merve hanginiz acaba?" diye bağırdı

Ben el kaldırınca çocuk yayanima geldi

"hoca beni gonderdi sinifta yeniyim nereye oturabilirim"

geçen dönem başkan olduğum için hoca yanima göndermişti çocuk tatlı ve sıcak kanlı birine benziyordu .

Melike'yele benim arkamız bostu ona o yeri göserdim yanimizdan ayrilip yerine oturdu.Bir süre sonra yanımıza gelip

"merhaba ben Uğur"

dedi bizde onla tanışınca bir güzel anlaştık cumartesi günü doğum günü partisi olduğu için bizi partiye davet etti. Parti maskeli olucakti bende Zevkle kabul ettim ama yalnız gidemezdim. Annem ancak Melike ile gidersem bartilere izin veriyor Melike ile konusmam gerekiyordu.O istese bile abileri izin vermezdi.Off ne yapacaktım.

                           Uğur

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Uğur

Melike 'den
Uyandığımda Merve ortalıkta yoktu
Lavaboya gidip elimi yüzümü yikadim .

Betül 1 yil önce en yakın arkadaşımdı sonra beni integramdan biri ile tanıştırdı önce hoşuma gitmezsede Betül için arkadaşça konuşurum dedim.

Çocuğun adı poyraz 'dı konuşuyoruz ama çocuğun yüzünü hiç görmüyorum .Ilk zamanlar supelendim ve ses kaydı istedim .Önce vermedi ısrar edince bana anlaşılmayan bir ses kaydı gönderdi.Fazla ileri gitmek istemedim 2 ay civarı konuştuk hiç görmediğim birinden resmen hoslaniyordum . Poyraz ile konuşurken mutlu oluyordum sonuçta o kadar odun kardeşlerim içinde büyüdüğüm için hiç bu zamana kadar kendimi özel hissetmemiştim .

Tabi ben mutlu olunca bizi tanıştıran Betül 'e her şeyi anlatıyorum.Abilerim ögrense hayatim biter bana guvenmezler benden nefret bile edebilirler ben buna ragmen Poyraz ile konusuyorum.

Sonra bir gün Betul'lerin evine gittim.Telefonum sarjda oldugu icin Betul'un telefonunu karıştırdım.Instegrama girdim ve hayatimi mahveden şeyi gördüm.
Aslında Poyraz diye biri yoktu ben bugüne kadar kardeşim dediğim insan beni işletiyordu .Resmen hic var olmayan birinden hoslanmistim.

Kulağa çok saçma geliyordu ,
kardeşim dediğim insan duygularimla oynamıştı.Ben bunu öğrendikten sonra bekledim belki Betül gelip her şeyi anlatır özür diler ama hala benim canımı yakmaya devam etti en son o gece ağladım.

Bir sure sonra dayanamadım ve Betul'le konuştum .Bana kurduğu cumle

"farkındayım kizginsin ama senin de birini sevebilecegini göstermeye calistim"dedi .

O benim duygularımı göstermeye çalışırken farkında değildi ki bende duygu diye bir şey bırakmamıştı .
Benden bir kaç defa özür diledi kabul etmedim sonra babasını işleri yüzünden sivasa gittiler.Ne yapabilirdim ki oturup ağlama gibi bir lüksüm yoktu yada depresyona giremezdim,sonuçta olmayan birini sevmiştim. Ben hep böyleyim acimi aileme bile gotermem .Ben şen şakrak biriyim birden icime kapanırsam ailem bir seyler sezebilirdi.

Hayata devam ettim ama hala hatırladıkça kendime açıyorum ,resmen ben var olmayan birini sevdim.Zaten o gunden sonra hayatima ne bir erkek aldım nede aska inandım.

Bu kadar zaman sonra Betül mesaj attı gitmeliyim gitmezsem gücsüz oldugumu düsünecek .
Lavabodan çıkıp bahçeye gittim.Okulu bahçesi büyük ve güzeldi bankalardan birine oturdum ayaklarımı kabadayı erkekler gibi üstüste attim.

Okulu bahçesi büyük ve güzeldi bankalardan birine oturdum ayaklarımı kabadayı erkekler gibi üstüste attim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Melike 'nin oturuş şekli

Böyle oturmayı seviyordum rahat hissediyordum.Betül 'un yanima geldiğini görünce ayaklarımı topladım.Bu şekilde oturmami sevmediği için.Bende mümkün oldukça onun dediğini yapiyordum .Tersi pisti bu kafayla onun fırcasini dinlemek istemiyorum.
Bir süre ses çıkarmadan oturdu bu durum hosuma gitmedi.

-eeee zulamı ne zaman dolduruyorsun?

- Hala zuladan bahsediyorsun kizim beş kuruş param kalmadı resmen ilk günden parayı. Sömürdün yarın hallederim bugun olmaz. Melike bir sey sorucam?

-Sor kizim ne izin alıyorsun ?

-gidecekmisin?

-elbette gidecem sen beni ne sanıyorsun .Arkadaşım gelmiş onu gormesem olur mu?

Betül bana saskinca bakti .Telefonu çalınca telefonu açtı .Annesi onu cikısda kuzenlerine bekliyordu.
Bu demekki Betul'le yalnız bulusmam gerekiyo .Okul çıkışında Merve gelmek istedi kabul etmedim.Kafeye yaklaştıkça nefesim daraldı ,gitmek istemedim geri dönmek uzereyken vazgectim.Ben her seyi atlattim diyip kafeye girdim.

Arkadaşlar farkındayım kısa oluyor ama zaman bulamıyorum yoksa bende devam etmek istiyorum yorumlarinizi merak ediyorum yorum yapmayı unutmayın lütfen .Umarim bu bölümde sikilmamissinizdir ve yazım hataları olduğunun farkındayım elimden geldikçe dikkat edeceğimden emin olabilirsiniz😊

Hayatımdaki OdunlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin