11. Kapitola

326 38 4
                                    


Lisa

"Liso jsi jim úplně posedlá" vydechla Clare, která mi koukala přes rameno, zatímco já sepisovala jeho dnešní povídání. "Nejsem posedlá" oponovala jsem a letmo se na ní podívala.

"Tak jak by si tohle nazvala? Pořád za ním chodíš, pořád o něm povídáš, píšeš o něm knihu-" "Nepíšu o něm knihu, jen pro něj sepisuju jeho vzpomínky .... Aby.... Aby si to pak mohl přečíst" "Jak říkám" nenechala se a s povzdechem odešla do svého pokoje.

Pokroutila jsem hlavou a psala dál. Proč to nechápe? Může být ráda, že jsem posedlá tímhle a ne třeba... Co já vím drogama nebo tak něčím.

...

"Asi mi upadnou nohy" vydechla jsem a svalila se do křesla v sesterně. "To mi povídej" přidala se ke mě Clare a svalila se do druhého. "Co si zajít po práci na nějaké super nezdravé jídlo?" navrhla a otočila na mě hlavu koukajíc na mě. "No já chtěla -" "Jít za ním" dořekla za mě a s povzdechem ode mě odvrátila pohled. "To za ním musíš chodit každý den?" Zeptala se podrážděně. "Nemusím.... Ale....nemusím" "Tak vidíš, notak udělej si aspoň dneska na mě čas" zaprosila a znovu se na mě podívala.

"Tak dobře" souhlasila jsem nakonec a usmála se na ní. Ráda jsem s ní trávila čas a nechtěla jsem, aby si myslela že ji zanedbávám. "Super!" zaradovala se a zatleskala. "Dneska ti klofnem nějakého super sexy boha to ti slibuju" ukazala na mě prstem a nastavila malíček na znamení slibu. "Jako v mekači? Nemyslim si že tam by zrovna byl nějaký super sex-" "Změnila jsem plány" zaculila se. "Půjdeme do klubu a pořádně se pobavíme" "Ale-" "Ale ne.... A nenech mě čekat" zakmitala malíčkem s úculkem. Zasmála jsem se a chytla se malíčkem toho jejího. "Jsi jako malá" "Taky tě miluju" poslala mi vzdušnou pusu a vstala z křesla.

...

Upravila jsem si šaty a nervózně koukala po klubu zatímco mě Clare táhla k baru.

Tohle bude dlouhá noc..

Vzala jsem si od ní drink, který mi podávala a po přiťuknutí jsem se napila. Tekutina mě příjemně pálila v krku. "Odskočím si" houkla Clare a rozešela se směrem k záchodům.

"Skvělý" vydechla jsem a napila se. "Ještě jste mě neviděla a už jsem skvělý?" ozval se vedle mě chraplavý..... Děsně přitažlivý hlas. Podívala jsem se na něj a po celém těle mi projela husí kůže. Tohle není možný..... To už jsem tak opila? Ze dvou usrknutí?

"Nechtěl jsem vás tak vyděsit" uchechtl se a ukázal něco na barmana. Vyjela jsem očima po jeho tváři a zastavila se na jeho zelených očích. Nasucho jsem polkla a vyjela na jeho hnědé kudrnaté vlasy svázané šátkem. Tak tohle bylo opravdu divné.... "uhm... Já-uh" odkašlala jsem si a uhnula pohledem.

Nikdy jsem neviděla fotku, ale v mé představě vypadal přesně takhle.... Takhle vypadal Harry o kterém Louis vyprávěl..... Ale to je přece hloupost.

"Obtěžuju vás?" zeptal se narovinu na co já okamžitě pokroutila hlavou a podivala se na něj. "Promiňte, jen jste mě zaskočil.... To jak vypadáte teda nemyslím to špatně, jste velice pohledný, teda ne že by jste se mi líbil, teda líbite ale nemyslím.... To.. ..bože" vydechla jsem a celá rudá se napila. "Omlouvám se jen.... Vypadáte jako někdo o kom mi vyprávěl kamarád"

"Opravdu? Jako kdo?" zeptal se a pobaveně se na mě koukal. "Vyprávěl mi o svém příteli a ten.... Popis.... Vždycky si ho představuju.... Jako vás.... Doslova a to jsem vás v životě neviděla.... Je to tak.... Zvláštní a.. Asi vás děsím co?" uchechtla jsem se. Bože takhle trapně jsem se ještě nikdy necítila.

"Vlastně jo.. trochu.... Ale jste roztomilá, takže mi to nevadí " usmál se a vzal si drink, který mu podal barman. "A jen aby jste si nemyslela... jsem stoprocentní heterosexuál takže" "Takže to nebudete vy o kom mi vypráví" řekla jsem a s úsměvem na něj koukala.

"Ale i tak je to velmi zvláštní" "Ano.... Jsem Noah a vy?" zeptal se. "Lisa" usmála jsem se a podala mu ruku, abychom si potřásli. Pevně přesto jemně mi ruku stiskl a otočil naše ruce tak, že má byla hřbetem nahoře, kde mě letmo políbil. "Těší mě" "Mě taky" usmála jsem se a ruku dotáhla.

"Co tady děláš tak sama Lis?" zeptal se a loktem se opřel o bar čelem ke mě. "Nejsem sama.... Jsem tady s kamarádkou" řekla jsem a koukla směrem k zachodkům, odkud zrovna Clare vycházela. "To je osud.... Jsem tady s kamarádem.... Nechcete se k nám přidat?" zeptal se mě s křivým úsměvem. "Oh... Já se zeptám Clare-" "Doufám že o mě mluvíš jen hezký Liso" zasmála se a podívala se na toho kluka. "Jsem Clare" řekla a natáhla k Noahovi ruku. "Noah... A tamhle to je můj kamarád Zayn" "Hm.... Fešak" zaculila se a koukala na toho... Zayna. "Právě jsem tady Lis nabízel, jestli se k nám nechcete přidat" "jistě" přikývla okamžitě a vzala si drink.

Tohle bude dlouhý večer... Ale příjemnější než jsem si myslela.

End of the storyKde žijí příběhy. Začni objevovat