13. Kapitola

339 34 3
                                    

Lisa

... "Donutil mě abych se s ním vykoupal i přes to, že jsem se neskutečně styděl" uchechtl se a zívl si. To ne! Ať mi nezkouší říct, že už půjde spát!

"Po dlouhém koupání.... Až neskutečně dlouhém a přetrpěném koupání, při kterém mě celou dobu neskutečně provokal... Jsme zase.... Skončili v posteli no a.... Vzbudil mě uprostřed noci a řekl ať si vezmu věci a vypadnu" "To si děláš srandu?" vydechla jsem nevěřícně. "Ne... Nedělám.... Ale tentokrát mi aspoň zavolal taxika" uchechtl se.

"Bože to je vážně blbec" pokroutila jsem nevěřícně hlavou a podívala se na Louise, když se zvedl z křesla. "Už jsem unavený" řekl a šel k posteli. "Dobře... Já už půjdu" povzdechla jsem si, uklidila židli a odešla z jeho pokoje.


Louis

Lehl jsem si do postele a zavřel oči...... Všechno se mi vybavovalo, jako bych měl před očima plátno, na kterém se mi ta noc přehrála přesně tak, jak si to pamatuju.

***
"Můžu do sprchy?" zeptal jsem se zatímco jsem nervózně přešlapoval v chodbě. "Jen pokud můžu s tebou" odpověděl a pohledem při tom mapoval mé tělo.  "Nebudu se s tebou sprchovat" pokroutil jsem hlavou, přičemž jsem si pod jeho pohledem tahal triko co nejníže. "Proč ne?" nadzvedl obočí a přešel pár kroků ke mě. "Protože.... No.... Tak" vydrmolil jsem ze sebe snažíc se ignorovat to napětí, které se společně s jeho blízkosti, stále zvětšovalo.

"Notak Lewisi" "Nezačínej zase s tím Lewisem Harolde" ukázal jsem na něj prstem a vztekle nafoukl tváře. "Aww... Bože jsi tak rozkošný, když se durdíš" zazubil se, odstrčil mi prst a chytl mě pod zadkem přehazujíc si mě jedním pohybem přes rameno, jako bych vážil sotva deset kilo.  "Harry!" vyjekl jsem a opřel se rukou o jeho bedra, abych se trochu nadzvedl. "Bože jsi děsnej" vydechl jsem a jednou rukou se snažil si triko přetáhnout zpátky přes zadek.

Odstrčil mi ruku a plácl mě po zadku. "Hej!" vyjekl jsem se smíchem a opřel se o jeho bedra i druhou rukou. "A jde se koupat" zvolal a rozešel se se mnou směrem do koupelny. "Můžeš mi říct co vůbec znamená durdit se?" zahihňal jsem se a koukal na jeho zadek. Má tak pevný zadek!

"Rozčilovat se.... To neznáš?" "Nikdy jsem nikoho neslyšel tohle použít" uchechtl jsem se a tiše vyjekl, když si mě rychlým pohybem sundal z ramene. "Uhm" vydechl jsem a přidržel se ho čekajíc až se mi přestane motat v hlavě. 

"No taky to moc nepoužívám" přiznal se a když jsem se ho pustil, nahl se nad vanu a pustil vodu. "Ty se jdeš teď koupat?" nadzvedl jsem obočí. "My se jdeme teď koupat" řekl zdůrazňujíc slovo my a nalil do vany modrou tekutinu, která zapříčinila vytváření voňavé pěny. "Jako.... Spolu?" "Ano spolu" přikývl a začal si rozepínat kalhoty.

"Ale....vždyť... Víš... No. .. Já se s nikým nekoupu" vydrmolil jsem...... Zase..... Proč nedokážu souvisle mluvit?

"Teď už ano" řekl a kalhoty si sundal úplně, takže byl teď naprosto nahý. Snažil jsem se koukat všude jinde než na něj a přitom jsem zase zrudnul... Co to se mnou sakra je?

Cukl jsem sebou, když se jeho ruce dotkly mých boků a to mě donutilo se na něj podívat. "Zvedni ruce" řekl tichým chraplavým hlasem. Skousl jsem si nervózně ret a ruce pomalu zvedl nad hlavu koukajíc do jeho očí.

Začal mi, až příliš pomalu, triko vyhrnovat a při tom se konečky prstu jemně dotýkal mé holé kůže, z čehož mi na těle naskočila husí kůže a můj dech se rapidně zrychlil. Jeho doteky se mnou dělali neskutečné věci, které jsem miloval a kterých jsem se zároveň bál.

End of the storyKde žijí příběhy. Začni objevovat