187

864 124 19
                                    

Jungkook Pov.

Eram pe bancheta din spate cu Jeonsan.Mergeam spre apartamentul lui Hoseok.

Mi-am deschis telefonul și am început să mă uit prin mesajele noastre vechi.Nu am mai vorbit de mult timp prin mesaje corect?Un zâmbet tâmp mi se formă pe față când am văzut cum îmi trimiteai mesaje cu "Te iubesc" sau "Noapte bună" Sau cum îmi scriai și încă îmi amintesc că eu adormeam în timpul ăla și tu te speriai că am pățit ceva.

Mi-e dor de momentele alea....momentele în care râdeam și adormeam îmbrățișați pe balcon pentru că tu voiai să privim luna și stelele,chiar dacă eu mă holbăm doar la tine.

E normal să mă doară?Să mă doară că nu mai suntem la fel,că poate ne-am mai distanțat.

Dar am de gând să îți acord toată iubirea de până acum înapoi.Vreau să ți-o dau înapoi.Să ștergem fiecare memorie tristă,fiecare ceartă,fiecare vorbă greșită pe care am spus-o și care te-a rănit...Vreau doar să te fac să zâmbești.

"Tati,de ce plângi?" Nici nu mi-am dat seama de lacrimile care îmi alunecau pe obraz."Nu e nimic Jeonsan" am forțat un zâmbet și l-am luat în brațe.

-------
Eram de două ore la apartamentul celor 3 iubiți.Jeonsan se juca cu copilul pe care cei trei l-a adoptat (surpriză?).Eu tot ce făceam era să mă holbez la tine.La ochi care străluceau când vorbeai,cum priveai pe toată lumea cu admirație și dragoste.Te iubesc Taehyung.

  "Iepuraș totul e bine?"

  Am auzit doar vocea ta în toată liniștea din capul meu."Da Taehyungie"

'Dragul meu Taehyung.Ști de ce m-am îndrăgostit de tine?Pentru că tu îi privești pe toți cu dragoste.M-am îndrăgostit de ochii tăi care strălucesc ca lumina lunii.Chiar mă gândeam ochii tăi sunt ca și cerul,în ei pot vedea luna și miile de stele.M-am îndrăgostit și de zâmbetul tău care îmi poate lumina toată viața. Te iubesc Taehyung,mai mult decât orice '

Cu drag J̶u̶n̶g̶k̶o̶o̶k̶
Iepurașul tău

Yeontan//Vkook✿Where stories live. Discover now