❃ Capitolul 2 - Oamenii devin monștrii din cauza altor oameni

13 3 5
                                    


❃ Capitolul 2 - Oamenii devin monștrii
din cauza altor oameni

Sunt azvârlită repede în cameră de doi paznici furioși, după care se aude ușa cum se închide puternic

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sunt azvârlită repede în cameră de doi paznici furioși, după care se aude ușa cum se închide puternic. Mă ridic repede din genunchi și constant că m-am julit destul de rău. Când îmi ridic privirea văd în fața mea o Talia supărată și o Alia nepăsătoare.

- Unde naiba ai fost ?

- Căutăm cantina, m-am ciocnit de un băiat după care am luat-o la fugă și m-am agățat de alt băiet, care i-a alungat și așa am reușit să scap de Adam.

Îi văd privirea debusolată, dar nu apucă să scoată două cuvinte că Alia sare repede din pat și începe să se rățoie la mine.

- Adam ? Cum îți permiți tu să te ciocnești de iubitul meu ? Și care băiat te-a salvat pe tine, mă rog ? Lui Adam nu îi este frică de nimeni, el este cel mai tare.

O văd pe Talia cum îi dă o palmă și aceasta începe să plângă.
Vrea să-i dea și ea o palmă, dar Talia îi prinde încheietura mâinii la timp.

- Tu ești o prostă! Nu poți să pricepi că niciun băiat din școala asta nu te iubește? Doar te-au folosit, m-ai bine îți revi cu picioarele pe pământ, înainte să-ți pună capăt toate prostiile tale.

Alia se oprește din plâns, dar acum parcă o ucide din priviri pe Talia. Simt și eu tensiunea dintre cele două, până Alia deschide ușa și pleacă.

Ușa se poate deschide ? Nu era încuiată ?

- Și tu, își întoarce privirea spre mine, cine te-a " salvat " de oamenii lui Adam ?

- Nu știu. Era un băiat înalt, șaten și cu ochii verzi, avea o voce frumoasă și parcă emana superioritate într-o aură de mister și mi-a pus numele Irys.

- A făcut ce? Cred că tu ești mai prostă decat Alia. După cum îl descrii se aduce cu Roffer. Era în scaun cu rotile ?

Mă strâmb involuntar la auzul vorbelor ei. Scaun cu rotile? Sunt destul de sigură că băietul misterios nu avea nevoie de scaun cu rotile, asta însemnând nu era Roffer. Dar atunci cine era?

- Deci nu avea scaun cu rotile. Dacă nu era Roffer, atunci n-am nicio idee cine te-a scăpat de oamenii lui Adam, cel mai probabil era un paznic nou, deci n-ai de ce să-ți faci griji.

Părăsește conversația și se aruncă în pat.

- Alia a ieșit afară din cameră? Are voie ?

Fata scoate capul din pernă și doar oftează înainte să-mi răspundă.

- Da, are voie, toți avem voie să ne plimbăm prin pușcăria asta. Du-te și tu la bibliotecă, pare stilul tău și lasă-mă să dorm până o să ne pună la muncă.

Celula 37Where stories live. Discover now