30 ☆ Final « Bölüm 2

2.6K 209 112
                                    

Medya; Everglow - Bon Bon Chocolat

30 - Final « Bölüm 2

Jisoo, Jennie için hazırladığı, süslerle ve ışıklarla dolu, partiyi inceledi. Bununla gurur duymuştu. Jennie Paristeyken tıpkı Yoongi gibi Jisoo da Jennie'yi hergün aramış ve mesajlaşmışlardı. En yakın arkadaşını çok özlüyordu. Bu süreçte Lisa ve Rose'den de özür dilemiş, durumu çoktan eski haline çevirmişti. Terapisti Jong Suk ile daha önceden görüşmediği için pişman hissediyordu ama zamanı geriye alamazdı.

"Lisa," diye seslendi. "Balonları şişirdin mi?"

"Evet, çabalıyoruz." diye cevapladı Lisa onu. "Fakat henüz bitmedi." Derin bir nefes alarak pembe renkli başka bir balonu şişirmeye çalıştığında hemen yanında durup, tıpkı kendisi gibi balon şişirmeye çalıştığından ötürü yanakları kıpkırmızı kalmış Jungkook'a baktı ve gülmemeye çalıştı. Ama bu imkansız gibi bir şeydi ve balon dudaklarının arasından kaçıp, garip bir ses eşliğinde uzaklaştığında Jungkook da gülmeye başlamıştı.

Jisoo, Jungkook ve Lisa'ya balon şişirme işini verdiği için pişman olsa da önemsemedi. Koşar adım yiyecekleri hazırlayan Namjoon ve Jin'i kontrol etti. Namjoon fazlasıyla sakardı ve Jin de yemekleri hazırlarken yarısını kendi yiyebilirdi ama onlardan yardım almaktan başka çaresi yoktu. Belki de, görev dağılımını daha iyi yapabilirdi.

Rose ve Jimin'e düşen görev ise ışıkları ve parti süslerini güzelce kafeye yerleştirmek, yani etrafı süslemekti. Jisoo, onları kontrol etme gereği duymadan Taehyung'un yanına ilerledi. Genç adam gelmeyeceğini söylemişti ama erkenden gelmişti ve parti için hazırlıklara yardım ediyordu. Jisoo neden erken geldiğini sorduğundaysa sadece Jungkook yüzünden olduğunu söylemişti ama Jungkook'un gözleri Lisadan başkasını görmediğinden, şu sıralar Taehyung'u pek taktığı söylenemezdi.

"Ne yapıyorsun," dedi Jisoo. "Erken gelmene sevindim."

"Hediyeleri düzenledim." diyerek omuz silkti Taehyung, elindeki son paketi geniş masanın üzerine bırakırken. Jennie'nin tüm sevdiği arkadaşlarını ve akrabalarını çağırmışlardı.

"Taehyung, henüz sadece on tane hediyeye sahibiz."

"Evet, ama birkaç defa düzenledim."

Jisoo, gülerek Taehyung'un elinden tutup yemek bölümüne çekiştirmişti. Normal şartlarda kimsenin yemeklere el sürmesine dahi izin vermiyordu ama Taehyung yiyebilirdi.

***

Yoongi parti yapılacak alınına önüne geldiklerinde arabayı durdurdu. Hemen yan tarafında oturan Jennie şaşkınlıkla Yoongi'ye bakmıştı. "Evime gideceğimizi sanıyordum."

"Birer kahve içeriz diye düşündüm." dedi Yoongi son ana dek sürprizi bozmamak adına. "Konuşacak çok şeyimiz var, değil mi?"

Jennie bir şey demeden arabadan indiğinde Yoongi de onu takip etmişti ve kafeden içeriye girmişlerdi. Jennie içeriye girer girmez, karşısına çıkan arkadaşları ile olduğu yerde kalmıştı ve gözleri şaşkınlıktan kocaman olmuştu. Öyle ki, Jisoo üstüne atladığında ancak kendine gelebilmişti. Ardından herkesle tek tek sarılırıp hediyelerini almış ve birkaç dakika konuşmuştu.

***

"Jennie'nin mutlu olmasına sevindim."

"Ben de öyle," dedi Jungkook masadaki büyük tabakta duran kurabiyelerden bir tanesini daha ağzına atarken.

Lisa, Jungkook'un kurabiyelerden dolayı şişmiş yanaklarına bakarak güldü. "Bazen beş yaşında falan olduğunu düşünüyorum."

Jungkook anında kendini toplayıp, sert çocuk imajı vermeye çalışırken konuştu. "Saçmalama lütfen Lisa," dedi. "Ben her zaman yakışıklıyımdır." Sonra gözlerini etrafta gezdirmişti ve kenarda gördüğü top havuzuyla az kalsın boğulacaktı. "Lisa!" dedi heyecanla genç kızın elinden tutup çekiştirmeye başlarken. "Hadi top havuzunda oynayalım!"

and july ❅ vsoo ✓Where stories live. Discover now