2.5

2.3K 188 978
                                    

Harry korkuyla lolipopu kalçasından çıkarıp tekrar ağızına aldı. Suyu kapattıktan sonra buzlu duşakabin camından dışarı baktı, o sırada Louis duşakabini açarak içine girdi.

"Yıkanmaya benden önce başladın sanırım."

Louis duş başlığını eline alarak tekrar suyu açtı.

"Ağızında lolipopla ne yapıyorsun, duştan sonra yersin."

Harry korkuyla Louis'yi izledi. Ne yani, Louis onun buzlu camdan dolayı ne yaptığını görmemiş miydi?

Louis suyu tekrar araladıktan sonra Harry'ye dönerek ağızından lolipopu aldı. Daha sonra lolipopu kendi ağızına koyarak duş başlığını tekrar yukarı taktı.

"L-Louis o..."

Louis bitmeye yakın lolipopu ağızından çıkararak şampuanların olduğu yere bıraktı.

"Sana aldığım lolipopları kıçına sokup işin bitince de klozete atarak klozetleri tıkadığının farkındayım. Daha geçen hafta tesisatçı içinden  üç tane lolipop çıkardı."

Harry'nin yanakları kızardı. Yaptığı şeyin utanç verici bir şey olduğunu biliyordu. Bu yüzden bir an önce buradan çıkmak istiyordu. Louis saçlarının ıslanmasını sağlarken konuştu.

"Ama tadı güzelmiş..."

Louis ellerini saçlarından çekerek şampuanlara uzandı.

"L-lolipopun mu? V-vişneli sev-"

"Kıçının."

Harry'nin yanakları kızarmaya başlamıştı. Hayatında hiç bu kadar utandığını hatırlamıyordu. Louis ani bir hareketle Harry'ye dönerek ıslak teninde ellerini gezdirdi.

"Mmm, biraz da buraların tadına bakmamı ister misin?"

Harry yutkunarak başını salladığında Louis gülümseyerek dizlerinin üzerine çöktü. Harry'nin penisini eline alarak yavaşça sıvazlamaya başladı. Harry sırtını sertçe duşakabinin duvarına yaslayarak gözlerini kapadı. Louis yavaşça Harry'nin penisini ağızına alarak ellerini kalçasına doğru götürdü. Başını ileri geri hareket ettirirken elleriyle de Harry'nin kalçalarını sıkıyordu. Harry ilk kez böyle bir şey yaşadığı için ayakta bile duramıyordu.

Louis Harry'nin penisini ağızına alıp yalamaya devam ederken Harry'nin sertleştiğini hissetti. Ama şu an kendini rahatlatmaya da ihtiyacı vardı. Harry'nin vücudunu ters döndürüp elleriyle poposunu iki yana doğru sıkıp dilini Harry'nin deliğinde gezdirmeye başladı. O sırada Harry haz dolu inlemelerle Louis'nin hareketlerine karşılık veriyordu.

Louis bir yandan dil hareketine devam ederken bir yandan da Harry'nin elini tutarak Harry'nin kendi penisine koydu. Sıvazlaması gerektiğini öğrettikten sonra kendi eliyle de kendi penisini sıvazlamaya başladı.

* * *

Harry bornozundan kurtulup iç çamaşırlarını giyerken Louis beşiğe eğilerek Elio'nun uyuyuşunu izledi.

"Sonunda ben de beyaz şeyden çıkarttım. Bunu daha sık yapmalıyız Louis, çok garip ve rahatlatıcı bir şey."

Harry kıkırdayarak konuşmasına devam etti.

"Louis William Tomlinson benim kıçımı yaladı!"

Louis istemsizce gülümsedi. Harry de üzerini giyindikten sonra bir Louis'ye bir bebeğe bakarak gülümsedi.

"Ayrıca çok da güzel bir aile olduk Louis."

Louis gülümsemesini sürdürerek beşiğin içindeki bebeği izlemeye devam etti. Kafasındaki kötü düşüncelerden kurtulmak istercesine karşısındaki güzel bebeğe baktı.

salvatore ➳ larryWhere stories live. Discover now