the suspect » tony stark

1.1K 45 8
                                    

. . . 

 » tony stark x coral j. jenkins

  » for the 49th bday of our genius billionaire playboy philanthropist. We love you 3000.

. . .

Az esőcseppek csattanása az ernyőm tetején és a vizes aszfalton szinte egybeolvadt egy mély morajlássá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az esőcseppek csattanása az ernyőm tetején és a vizes aszfalton szinte egybeolvadt egy mély morajlássá. Bár még csak délután hat körül járhatott, az eget takaró sötét felhőzetnek, és a novemberi korai sötétedésnek köszönhetően New York utcáin már halvány sárga fénnyel pislákoltak a lámpák. A fejemet szigorúan leszegve, a hónom alatt egy vaskos mappával és a kezemben a fekete esernyővel baktattam végig a járdán, kikerülve a komor idő ellenére az utcán hemzsegő embereket.

A Bosszúállók tornyának most is éles fénnyel világított a híres A betűje, így képtelenség volt eltévesztenem az úti célomat. Felsietve a a nedves lépcsőkön összecsuktam a széles előtető alatt a vizes esernyőmet, és szememmel rögtön a kapucsengő után kutattam, ám egy elrejtett kamerán és néhány miniatűr hangszórón kívül semmit sem láttam.

- Miben lehetek a hölgy segítségére? - kérdezte egy udvarias férfihang.

- Attól függ, kivel beszélek. Jövetelemnek bizalmas okai vannak - vontam a fél szemöldökömet, és az apró szemként figyelő kis kamerába néztem.

- JARVIS vagyok, Mr. Stark mesterséges intelligenciája - válaszolt az, mire kimérten bólintottam.

- Remek. Akkor kérem, jelezze gazdájának, hogy sürgősen beszédem van vele - szegtem fel az állam.

- Kit tisztelhetünk a hölgyben? - kérdezte a hang - Mr. Stark meghagyta, hogy csak roppant, ismétlem, ROPPANT sürgős esetben zargassák.

- Abban járok el. Ehhez pedig kilétem tudása a lehető legkevesebb mértékben sem szükséges - ráztam meg a fejem.

- Sajnálom, hölgyem, de ebben az esetben nem engedhetem be. Javasolhatom, hogy ha halaszthatatlan megbeszélnivalója akad Mr. Starkkal, akkor jelentkezzen be. Az időpontok...

- Félévente egyszer vannak, tisztában vagyok vele - vágtam a szavába - Azonban nekem mindenképp beszélnem kell vele, és nem érek rá arra, hogy holmi milliárdos a nyilvánvalóan rettentő fontos dolgai miatt halasztást nyerjen az ügy - közöltem hűvösen.

- Kérem, hölgyem, én ezt teljes mértékben megértem, azonban...

- Nem érdekelnek a kifogások. Beszélnem kell Mr. Starkkal, mégpedig MOST - koppantottam ellentmondást nem tűrően az esernyőmmel a kövezetre.

- Nagyon sajnálom, de... - szabadkozott tovább a hang, azonban valaki félbeszakította.

- Az istenért, JARVIS, ereszd be már azt a szerencsétlent! - csattant fel egy álmos hang, ami semmi kétség, hogy a valószínűleg éppen felébredt Anthony Edward Starktól származott.

marvel oneshotsWhere stories live. Discover now