18 Глава або зустріч з батьком

308 24 11
                                    

Всі розійшлися по банкетному залу.

Доречі про сам зал. Це була велетенська кімната виконана в стилі Бароко. Також були присутні елементи давньогрецької міфології, вона виявлялася у вигляді зображень всіх богів на картинах, що висіли на стінах приміщення. На стелі були зображені найстарші боги. Освітлення в залі було за рахунок велетенської світлової кулі, яка висіла під стелею. Підлога була встелена мраморною плиткою. Було, приблизно, 30 фуршетних столів з різноманітними закусками. Ельфи, переодягнені в офіціантів, носили напої. Всі присутні були одягнені в красивий вечірній одяг. Також там була величезна завіса з червоного оксамиту, напевно, там перебували найвищі боги.

Але повернемося до наших героїв. Вони розділилися на пари і розійшлися по всьому залу. Фіна підійшла до одного з фуршетних столів, що був біля картини Ероса, і почала наминати тістечка з заварним кремом. Луї і Лілі були неподалік зображення Зевса. Шарлі з Семом вмокали фрукти в шоколадний фонтан. А Мері разом з Аюсом були в центрі банкетного залу.
Ф:-''Алло, мене чудово чути?'' - подумки запитала богиня.
А:-''Пречудово'', - відповів хлопець.
Ф:-''Мері?''
М:-''На всі 100%''
Ф:-''Шарлі?''
Ш:-''Тут!''
Ф:-''Добре, Сем, Луї, Лілі?''
Лі:-''Чую''.
С:-''Я теж''.
Л:-''На зв'язку''
Ф:-''Всі пам'ятають план?''
Всі:-''Так!''
Ф:-''Тоді, розпочинаємо операцію.''
М:-''Я відключаюся'' - зв'язок з Мері було розірвано. Всі інші повторили її дію. Так як Аюс був вищий від Мерилії на голову, йому було легше все роздивитися. Як раніше згадувалося, в нього з народження були сили бога тварин. Але після того інциденту, з зміїним перстнем, вони тимчасово відновлювалися. Використавши орлиний зір він ''просканував'' приміщення. Біля входу в кімнату, що раніше згадувалася, не було охорони. Навіть не так, охорони взагалі ніде не було. Це видалося підозрілим для Аюса і змусило насторожитися.
А:-Біля входу в кімнату нікого немає, - сказав він це на вухо Мері. Від несподіванки вона відскочила в сторону від нього і її лице стало червоним, наче помідор.
М:-Ти чого т-так раптово...? - протораторила дівчина тримаючись руками за щоки, щоб хоть якось прикрити їх. Це виглядалу дуже кумедно, але Аюс обійшовся лише посмішкою.
А:-Я прикрию тебе, - на його слова вона лиш кивнула. Пара попрямувала до кімнати, де знаходилися боги: Зевс, Аїд і Посейдон. Як було за планом. Доречі про план. За ним Мері, будь якою ціною, повинна була зустрітися з батьком, щоб разом знайти портал на '' землі драконів''(так називався рідний вимір Мерилії і Лілі).
Аюс став біля столу найближчого до кімнати. Не викликаючи підозр Мерилія витягнула з кишені, що була в сукні, невеличку пігулку. На ній було викарбувано ''невидимість''. Ковтнувши її, через мить дівчина зникла. Ефект дії не довговічний, хвилину, тому потрібно було поквапитися. Вона легенько відсунула завісу і прошмигнула за неї. На благо цього ніхто не помітив і хлопець полегшено видихнув.
-Так, так, так. Невже це Аюс Дюпон-Бог тварин? - з-за спини почувся голос, а заним і гучний сміх. Хлопець обернувся. Там стояло троє парубків віком від 18 до 25 років. Він чудово знав їх. Це був Бог рослин з його сім'єю.
А:-І тобі привіт, Фауст, - з явною байдужістю відповів Аюс.

Дочка ДраконаWhere stories live. Discover now