P R O L O O G

10 0 0
                                    

Milana

"Ik snap helemaal niks van dit." Hopeloos gooi ik mijn wiskundeboeken van mijn bureau. "Rustig, die moeten nog langer mee", lacht mijn broer Mason. "Ja, het zal wel", mompel ik. Mason pakt mijn boeken en slaat ze open. "Welke bladzijde?" Vraagt hij. "162", zeg ik, afwachtend. Hij gaat naar de bladzijde en laat zijn ogen over de uitleg glijden. "Easy", concludeert hij. Ik rol met mijn ogen. "Leg uit." Hij lacht. "Kijk, als je x pakt...."

"Ik snap het!" Ik pak mijn boek en dans er een rondje mee door mijn kamer. Dan zie ik dat er iemand de kamer is binnengekomen.

David.

"Mooi gedanst", zegt hij.

Dat je het weet, David en Mason zijn badboys. Samen met Jayden en Ethan zijn ze hét groepje van de school. Alle meisjes aanbidden ze, en ik moet zeggen dat ik er soms gek van wordt. Dat Mason me nu helpt met wiskunde is echt zeldzaam. Normaal is hij weinig thuis, uitgaan met z'n vrienden enz. Áls hij er is, loopt er steeds een vreemd meisje door de woonkamer of keuken.

Ik ben het wel gewend.

Maar David is pas echt erg. Hij is, hoe zeg je dat netjes, een player. Ieder meisje heeft hij gehad, mij nog niet. En dat vind ik prima.

David en Mason gaan weg en ik staar even naar het fotolijstje van mij en mijn zusje Claire. Toen ze 4 was, is ze overleden aan kanker. 2 jaar geleden. We lachen zo op de foto. Ik mis haar. Ik kijk glimlachend naar de foto. Was ze maar hier..

New RomanceDonde viven las historias. Descúbrelo ahora