D E E L 5

7 0 0
                                    

Milana

We komen de club binnen, waar keiharde muziek aanstaat. Mason heeft ons gestuurd waar zij heen gingen, met de vraag waarom ik het wilde weten. Ik heb maar eerlijk gezegd dat wij ook wilden uitgaan. Chloë en ik gaan in onze jurkjes naar het feest. Gelukkig is het niet heel ver lopen dus dat kan wel.

"Yoooo, hebben we er zin in?" De DJ houdt zijn microfoon hoog in de lucht. Chloë en ik lachen. Dan zie ik David. Hij danst met een meisje, dun blauw haar. Ze lachen. Ik zucht. Wat een player. Mason zag ik met een meisje met blond haar, en die twee heb ik de rest van de avond niet meer gezien. Uggh.

"Hey, wat doet een mooi meisje zoals jij alleen?" Een jongen met bruin haar en blauwe ogen staat voor me. "Mijn beste vriendin is aan het dansen met een of andere jongen", antwoordt ik lachend. Hij lacht ook. "Jake", zegt hij. "Milana", stel ik mezelf ook voor. "Mooie naam!" Ik glimlach. "Thanks, jouw naam is ook leuk." Hij glimlacht terug. Dan komt er een superleuk nummer op. "Dit is echt een leuk nummer!" Zeg ik enthousiast, en ik spring van mijn barkruk af. Jake volgt me lachend de dansvloer op, en samen dansen we tot het nummer afgelopen is.

"Ik ga punch halen, ben zo terug." Zeg ik, en ik loop naar de tafel met punch en andere kleine hapjes. Wanneer ik even opzij kijk, bots ik alwéér tegen iemand aan. "Kan je niet uitkijken?" Zeggen we allebei tegelijk. Fuck, die stem komt me bekend voor. Ik kijk op en zie het geïrriteerde gezicht van David. "Jij weer", mompel ik. "Nee, jíj weer zal je bedoelen." Zegt hij. Dan merk ik dat de onderkant van mijn jurkje onder de punch zit. "Deze was net nieuw!" Zeg ik boos, terwijl ik de stof een beetje omhoog doe. "Niet mijn probleem", is zijn nonchalante antwoord. "Idioot", sis ik, en dan loop ik eerst naar de toiletten.

New RomanceWhere stories live. Discover now