D E E L 2

7 0 0
                                    

Milana

"Jullie gingen toch uit?" Vraag ik. "Straks, geduld schatje. Hoe weet je dat trouwens?" Vraagt Ethan. Mason slaat hem. "Dat is m'n zus, idioot." Ethan kucht even. "Oh ja. Milana, toch?" Ik rol met mijn ogen en draai me dan om naar de barista. "Één frappé, met karamel en slagroom en zonder koffie en één icetea citroen." "Klein, middel of groot?" Vraagt de vrouw. "Middel, allebei", zeg ik. Chloë heeft ondertussen al een plekje geclaimd. "Welke namen mag ik erop schrijven?" Vraagt de vrouw. "Op de frappé Chloë, op de ice tea Milana." "Milana", zegt de vrouw bewonderend. "Ben jij dat?" Ik glimlach en knik. "Wat een mooie naam, wauw", zegt de vrouw, waardoor ik niet zo goed weet wat ik moet zeggen. Complimentjes vind ik lastig om te ontvangen, ik word er verlegen van. "Dank u", zeg ik, nog steeds beleefd glimlachend.

"Hier is uw drankje!" Zeg ik lachend, terwijl ik Chloë's frappé aan haar geef. "Dank u, wat is de rekening?" Ik giechel. "8 euro 50." Chloë knikt goedkeurend. "Prima, prima." We schieten allebei in de lach. Dan merk ik dat David naar me kijkt. Ik trek een wenkbrauw op. Hij kijkt snel weg en wordt rood. Al snel zie ik hem met de barista flirten.

"Please, gaan we zo uit?" Ik kijk even naar wat ik aan heb. Spijkerbroek, wit shirtje. "Nou, als ik me mag omkleden.." Chloë geeft me een knuffel. "Dankje", mompelt ze. "Ik ga even naar de wc, blijf op me wachten", zeg ik, lachend. Ik maak zo'n gebaar met mijn vingers van 'ik hou je in de gaten.' Chloë schiet in de lach en ik loop snel naar het gangetje waar de toiletten zijn.

New RomanceWhere stories live. Discover now