Prolog

2.2K 39 3
                                    


N-am crezut niciodată ca viața mea se poate schimba radical in câteva clipe.

Dar uite.ma acum ..in drum spre o noua tara ,un nou continent si o noua viață ..mai exact in drum spre New York.

Ne mutam  des ,când o facem este din cauza serviciului tatei..inca nu stiu concret care este acesta știu ca au o afacere dar mai e ceva și eu voi afla.

Familia mea are foarte multe secrete..si au avut grija sa ma tina departe de toate...si pe mine si pe fratele meu...,iar eu am in plan sa le aflu pe toate.

Acum in schimb totul s a schimbat, mutarea noastră este permanenta, venim din L A. Am stat aproape un an aici.

Sunt o fire destul de timida ,cel puțin la început ,aici in Londra nu aveam prieteni deoarece toți ma numeau tocilara pentru ca nu aveam note sub 9 si nu purtam haine strâmte. Sau ma rog asta a fost acum 7 ani, ne am mutat din Londra după un incident nu prea ok, încă păstrez aparentele unei tocilare cu toate ca  m am schimbat radical de la întrarea mea în mafia unchiului la vârsta de 9 ani.

Singura activitate mai "cool" pe care o aveam erau cursele de mașini si motoare ,luptele si trasul la tinta ,tata ma învățase sa conduc de la14ani , facandu.mi rost si de un permis nu tocmai legal din cauza vârstei .

În prezent dețin o mafie moștenită de la bunicul meu acum 2 ani. Fratele meu are un comportament ciudat, știu ca ma urăște încă de acum 7 ani dar are momente când pare un adevărat frate. Doar pare.

Nu sunt prea înaltă si nici prea slaba ,uni oameni legânuduse de aceste lucruri...am 1,76 si 65 de kg eu consider ca sunt ok ,am ochi hazel acest lucru făcând oameni sa se uite destul de ciudat uneori la mine.

Și cam asta sunt eu și povestea mea, povestea lui Rebeca Rosse Black, mai multe veți afla pe parcurs.

****

Sper sa va placa cartea mea.

Sub masca de tocilarăWhere stories live. Discover now