Capitolul 6

1.3K 37 5
                                    

Ai crede ca după ce te trezești într un pat de spital cu o gaura în gat ai voie sa lipsești de la școală. Dar aparent nu în cazul meu, sunt gata îmbrăcată in hainele mele "de baba" și fug pe jos pana la școală pentru ca fratimiu m a lăsat balta nu ca m as fi așteptat la altceva dar totuși.

In curtea scolii ii vad și nu pot sa cred ca sunt aici, gașca mea de la maifje /curse Luke, Dylan, Lisa și Lora sunt aici.

Fug și le sar în brate.

Eu - Hei ce faceti aici?

Ei-Pai am zis sa vedem cum e liceul la care mergi și ce sunt cu hainele tale? Spun ei râzând.

Eu-Sunt tocilara ati uitat?

Ei-Da fix asta ești.

Ma incrunt la ei.

Ei-Am venit sa te anunțăm ca poți sa îți lași acoperirea deoarece nu mai e nici o mafie destul de periculoasa care sa îți vrea raul. Acum noi tre sa plecam. Liceul asta e ciudat.

II vad cum ies toți pe rand făcând un drift înainte de a pleca din raza noastră vizuala.

Poate suna ridicol dar acum îmi dau seama ca toți se comporta și arata ciudat. Drew și restul gastii de populari joaca fotbal, partea ciudata e ca Drew a fugit în câteva secunde  dintr o parte a terenului în cealaltă .

Am văzut un coleg care e mai palid decât ar trebui, o fata care are niște ochi ca a unui lup. Momentan am probleme mai mari decât vedeniile mele. Cel mai probabil gaura din gat afectează.

Îmi continui drumul liniștită ignorând o fata care vorbea cel mai probabil în ceva latina.

De nicăieri apare Alexia urmata de Andreea.

Primele ore trec normal, am iar sportul și la sfârșit literatura. Ma schimb.

Si merg  in sala de sport

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Si merg  in sala de sport.

Dupa un meci de baschet se suna ma schimb iar și merg spre clasa.

Cineva îmi pune piedica și când ma ridic o vad pe Inna.

Fug spre clasa și ma așez în banca, ignor râsetele colegilor.

Ma apuc sa desenez in spatele caietului la sfârșit desenul a ieșit ca niște aripi mari negre cu simboluri albe. Apare doamna profesoara care ne vorbește despre un proiect. Eu încep sa desenez niște buze ce țin un trandafir cu spini niște, sa para mai artistic am făcut niște colti cu mici picături de sânge care se vad printre buze și pare ca țin tulpina.

Andreea se uita puțin cam ciudat la desenele mele.

Profa-Și va trebui sa extrageți un bilețel cu numele copiilor din clasa a 12 a care vor fi partenerii voștri. Ma uit ciudat la profesoara abia atunci îmi dau seama ca nu am ascultat ce a tot zis despre proiect. Și de ce facem asta cu cei de a 12 a.

Sub masca de tocilarăWhere stories live. Discover now