Capitolul 9

1.1K 38 14
                                    

Au trecut 5 zile, în care m am antrenat singurul loc în care mai vorbeam cu restu era la bucătărie când mâncăm in rest eram in birou sau la diferite antrenamente.

In noapte asta e cursa.

Pierd alta zi prin contracte și antrenamente vine seara, ma pregătesc, îmi iau niște blugi negri, un tricou largut negru și veșnică geaca de piele, bocancii mei preferati și am plecat spre cursa.

Îmi iau lamborghini ul meu negru mat și merg la cursa.

Sunt singura dintre cele 5 mafii cele mai mari destul de nebuna sa se avante in cursa asta.

Spre surprinderea mea magnifici liceului stau pe banca cursa asta.

Nimeni nu știe ca particip.

Îmi controlez mașina sa nu mai pățesc ca acum 5 ani.

Merg la linia de start, la semnalul lor calc accelerația trec toate obstacolele iau curbele cu viteza destul de mare, sunt la ultima curbă și cea mai periculoasa, curbă unde am pierdut frânele, calc mai tare accelerati evit la milimetru un viitor posibil accident,trec linia de finish și uite ma iar aici dar de data asta mai întreaga, am câștigat iar și voi câștiga și data viitoare.

Toți ma aclama, ma dau jos din mașină și vad ca iar au maxilarele în pământ toți. În difuzoare se aude organizatorul.
-Și iată câștigătoarea cursei mortale, aceeași ca data trecuta Rebeca Black doar ca de data asta a câștigat cursa fără vreo tragedie în final. Te invit sa ții un discurs și sa ne povestești cum ai avut curajul sa te reîntorci.

Eu-Bună seara dragilor sunt onorata sa fiu câștigătoarea celei mai mari curse de pana acum, am reușit cu ajutorul unchiului meu sa trec cu bine peste întâmplarea de data trecuta și ii sunt recunoscătoare după timpul în care am fost în coma am început cu adevărat antrenamentele și am putut sa ajung în decursul anilor la rangul din prezent.

Cobor de pe scena și ma intrept spre prietenii mei ii iau în brate pe Luke, Dylan, Lisa, Lora si ne îndreptăm spre gașca zurli care încă se uita la mine ca la mașini străine.

Eu-Va puteți ridica maxilarele din pământ acum.

Spre mine vine Javier și Ella care ma iau in brate și zic ca sunt mândrii de mine, apoi își fac apariția și părinții mei, care au zis ca au fost uimiți și fericiți când le a zis Jav ca am castigat.

Eu-Bun eu cred ca plec am antrenamente și acte și probabil ma voi și culca pentru ca tre sa ma trezesc mâine dimineață să reîncep actele și antrenamentele.

Ei-Ne ai pierdut printre acte și antrenamente.

Parè ca s a trezit și Andrew

Dw-Piticot ai fost superba în cursa asta, dar ești dementa ți ai pus viata în pericol. Zice el și ma i a in brate.

Eu plec fără sa mai zis ceva.

Sub masca de tocilarăWhere stories live. Discover now