Capitolul 5

1.3K 38 0
                                    

Întru în casa cu nervii întinși la maxim.
Va întrebați de ce?
Tocmai am aflat tot despre adevărata afacere a familiei și ca Aiden e implicat cu un rang destul de slab dar e implicat.

Am aflat ca Andrew e dușmanul familie și pun pariu ca nu am aflat înca tot știu sigur ca mai au cel puțin un secret la fel de mare.

Nu știu cum au acceptat prietenia între fratimiu și maimuțele lui dacă unele lucrează pentru dușmani și unul e dușman.

Afacerile legale sunt doar de fațada și tocmai mie mi au ascuns tot. Inafara de unchiul și mătușa care au fost singurii sinceri sau măcar pe jumate sinceri sper.

Dacă ar afla ca dețin cea mai puternica mafie care ironic se cheamă "White" a unchiului se cheamă "Gray", avem niște nume foarte..umm inspirate. Presupun ca v ați prins ca a părinților e Black și a dușmanilor e Smith.

Eu-Mama, tata.

Ei-Da?

Eu-Tocmai am aflat ceva, stați nu ma ziceți nimic vreau sa ghicesc ceva, voi sunteți mafia Black ma rog a doua mafie la putere parca, no?

Ei se albesc.

Vad ca nu vorbesc asa ca continui..

Eu - Si ați ales sa va implicați un singur copil, ținând totul secret fata de fiica voastră, nu sunteți singurii cu secrete, dar asta e discuție pentru mai târziu.

Ei-Pai știi noi am vrut sa te ferim de pericol și...

Eu-Si nu a ți luat în calcul ca eu am cea mai mare mafie  aia fiind "White" nu ați luat în calcul ca am ca aliat mafia "Gray" alta a familiei nu, sper sa ne mai viziteze unchiu și mătușa nu I am mai văzut de ceva timp. Și eu sunt cea care va ia banii de la curse câștigând mereu.

Ei rămân masca.

Ei-Nu cred ca putem sa îți zicem sa nu mai faci parte din viata asta periculoasa, dar am putea uni mafiile fac d una mai puternica și întrecându le pe toate.

Ma uit la ușa și ii vad pe toți stand cu maxilarele pe podea pe undeva.

Li-Toci nu e chiar toci?

Lo-Ești mafia rivala?

Eu-Nu cred ca a contat asta. Zic făcând semn către Aiden

Dw-Pai presupun ca ar fi o oportunitate sa încheiem acest război, cel puțin între mafii ?

Noi-Ar fi interesant sa nu mai avem acest război continuu între mafii.

Drew vine și da mana cu fiecare, atunci când mâinile noastre se ating simt mici fire de electricitate inexplicabile.

Nu înțeleg sentimentul ala dar am o senzație ciudata și în stomac.

Pe usa întra Lora, Luke, Lisa si Dylan, cea ce îmi amintește ca am un transport și o cursa  ambele la fel de importante în seara asta.

Merg și ii iau în brate pe toți auzind parca niște sunete ce seamănă cu un mârâit când ii îmbrățișez pe băieți.

Chiar dacă au aflat încă am sa păstrez puțin atitudinea de inocenta pe la școală.

Seara***

Tocmai am câștigat cursa și urmează sa mergem după marfa.

Ne împărțim pe grupe. Eu conduc tirul, Dylan este în spate cu Lisa într o mașină, L'ora si Luke au zis ca vor sa ne ajute fiind ambii pe motoare în stânga și dreapta . Totul merge parca prea bine..

Când aproape ajungem la destinație suntem atacați. Încerc sa păstrez controlul mașinii și în același timp sa trag în mașinile rivalilor, le am spart cauciucurile și acum ei au rămas cu mult în spate, din fericire nimeni nu are nimic... Inafara de mine care am un glonț undeva între umăr și gat, vesta antiglont neavând cum sa protejeze zona aia.

Rana sangera am tras mai bine geaca sa nu vadă nimeni pentru ca s ar fi îngrijorat.

Am ajuns la mafie și eu fug în camera mea de acolo și încerc sa îmi îngrijesc rana. Aud vocea lui Aiden pe hol și pentru prima data după mult timp ma bucur sa îl aud. Fug cât pot de repete sa îl rog sa ma ajute sa scot glonțul.
Din cauza sângelui lipsa am leșinat.

Sub masca de tocilarăWhere stories live. Discover now