Kapitola 2

139 10 0
                                    

Spokojne som vstala a vonku už vzchádzalo slnko tak som sa ponaťahovala a v tom momente som si uvedomila že som si nenastavila večer budík. Okamžite som vyletela z postele a skontrolovala čas "4:32 no pekne nestíham." Rýchlosťou svetla som vyletela do kúpeľne a len za 10 minút som stihla celú hygienu a make-up. Myslím si že ten buchot zobudil celú ulicu.Hups.  Skontrolovala som čas "4:43 fajn ešte stíham vybrať outfit a naraňajkovať sa . Na oblečenie som si vybrala dlhú čiernu mikinu tesne nad kolená a šiltovku. Vlasy som si nechala rozpustené a bola som pripravená . Ak sa pýtate prečo také "odvážne" oblečenie tak to aby som ich potrápila keď už tam budú len samí chalani a Soph. Dole po schodoch som zvliekla môj obrovský kufor a batoh na cestu. Keď otec zbadal môj outfit tak len pretočil očami ja som sa uchechtla a naraňajkovala sa. Dojedla som ,umyla riad a bola pripravená k odchodu. Po dome sa rozoznel zvonček, otec nespomínal že má niekto isť s nami. Otvorila som dvere a za nimi stála Soph s úsmevom na tvári hneď som jej skočila okolo krku a objala ju.

"Nevedela som že ideš s nami v aute." povedala som jej keď som ju pustila

"Ani ja do dnešného rána." milo sa na mňa usmiala

"Si pripravená?" opatrne sa ma spýtala

"Ja? Vždy!" odpovedala som jej s trochou sarkazmu

Naložili sme kufre do auta sami doň nasadli.Po asi pol hodine cesty autom sme sa dostali na letisko. Ešte stále som bola pripravená ale bola som si istá že nie na dlho. Kufre sme opäť vyložili a vybrali sa do lietadla. Keď sme po hodine prešli cez všetky kontroli tak konečne oznámili že za desať minút odlietame. Pri vstupe do lietadla nám nejaká pani skontrolovala letenky a šli sa usadiť na miesta. Chvíľu sme len tak sedeli a so Soph sa rozprávali a potom nám v oznámili že sa máme pripútať že vzlietame. Tak som sa pripútala z batohu vytiahla slúchatká a pustila si do nich hudbu. Ani neviem ako a prespala som celý let. Zobudila ma až Soph ktorá sa očividne tiež pred chvíľou zobudila.

"Vstávaj už pristávame." oznámila mi ešte rozospatým hlasom

Prikývla som na náznak že som ju počula a že už nebudem spať. V kľude sme pristali vzali si batožinu a ja som už chcela isť no otec ma nechápavým pohľadom zastavil

"Tak poďme nie?" spýtala som sa lebo on aj Soph zostali stáť na mieste

"Ešte čakáme na Jeadna a Wyatta ."

"To ako vážne?! Nezvládnu prísť sami?" a zase tí dvaja už teraz ich nenávidím

"Vedia ale my sme milý a počkáme ich." odpovedal mi otec a zdôraznil slovo MILÝ

Tak som si sadla na kufor a čakala tých dvoch idiotov. Asi po dvadsiatich minutách sa Soph s dvoma celkom peknými chalanmi objala a niečo si s nimi povedala Potom sa otočili na mňa a prišli bližšie.

"Ja som Jeaden a toto je Wyatt a ty si?" spýtal sa ma milo.

"Ja som vaša nočná mora." oznámila som mu a usmiala sa. Trochu ho to očividne zaskočilo.

"Myslel som tvoje meno?" spýtal sa ale ešte stále boli obaja zaskočený.

"Ja som Lilith." snažila som sa byť čo najmenej drzá ale nešlo to.

"Aha a kto je Lilith?" nejako veľmi je zvedaví

"Lilith bola prvá z piatich manželiek Satana." hrdo som mu oznámila. Teraz bol zaskočený ešte viac na tým som sa uchechtla.

"Môžme už ísť či počkáme ešte celý štáb?" bola som trošku viac drzá ako som chcela.

"Iste." povedal pokojne otec . Takže som v suchu. Pred letiskom nás čakalo zaparkované auto ja som si sadla na sedadlo spolujazdca otec šoféroval ako inak a chúďa Soph som nechala vzadu s tými idiotmi ale vyzerala že jej to nevadí. Keď sme konečne dorazili k domčeku tak som bola ohromená toto nebolo to čo som čakala . Áno bol to malý dom ale z vonku vyzeral luxusne dúfam že tak bude vyzerať aj znútra. Keď mi otec podal kľúče tak povedal že budeme mať všetci herci a štáb spoločnú večeru a že po nás príde o pol šiestej. Prikývla som, vystúpila vybrala som z kufra auta moju batožinu počkala kým si ju zoberú aj ostatný a zabuchla kufor. Podišla som ku dverám domu a odomkla. Tak ako som dúfala bol naozaj luxusne zariadení a vyzeral prekrásne. Soph z toho bola rovnako udivená ako ja. Keď som sa spamätala tak som sa poprechádzala po dome. Obývačka spojená z kuchyňou kúsok za sedačkou bol stôl pre štyri osoby a malá kúpeľňa potom na druhom poschodí boli štvore dvere myslela som si že každý budeme mať vlastnú izbu ale keď som otvorila jedny dvere tak mi to doplo. Sú tu dve spálne a ku každej vlastná kúpelňa . Mne nevadí späť zo Soph na jednej posteli ale im asi bude.

"Hej! Poďte sem!" zakričala som na nich cez celý barák. Keď dobehla Soph,Jeaden a ako posledný aj Wyatt tak som začala

"Myslím si že máte problém pretože sú tu dve spálne a ja odmietam späť na posteli z jedným z vás takže ja zo Soph budeme v jednej a vy dvaja v druhej." dokončila som svoj úžasný monológ.No v tom momente sme sa zo Soph začali nekontroľovaťelne smiať a oni dvaja zostali stáť ako by tam primrzli.

"Už sme sa ukľúdnili, chcete nám k tomu niečo povedať?" povedala som provokatívne.

"Myslím si že ich necháme tak a poďme si vybaliť." povedala Soph a my sme odišli do našej izby kde sme sa následne ako povedala aj vybalili.



Ahojte myslím si že to by na dnes stačilo. Neviem či budú vychádzať kapitoly každý deň ak chcete aby vychádzali ta mi napíš do komentáru aj keď pochybujem že to niekto čítal ale ok . Majte sa pekne pekný zvyšok neďele.Sorry za chyby.

Lilith


Believe (Lilith Muschietti / -)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ