Kapitola 8

68 6 0
                                    

Ani neviem ako ale zrazu som sa zobudila a vonku bolo svetlo. Veľa svetla . Chcela som sa postaviť ale niečo mi v tom bránilo. Bola to Wyattova ruka okolo môjho pásu. Dala som ju pomaly dole a poobzerala sa okolo seba. Finn a Jack spali na gauči. Ja a Wyatt sme spali na zemi a Jeaden a Sophia tiež. Teda iba Jeaden , Sophia spala na ňom. Vyzerali spolu zlato.Myslím že Chosen a Jeremy spali hore.  Ja som sa zdvihla niečo vám poviem. V plesových šatách sa spí dosť zle. Vybrala som si z kabelky cigy a vyšla von na terasu. Čo  sa  včera stalo? Stalo sa niečo medzi mnou a Wyattom? Prečo ma tak strašne bolí hlava? Toto boli otázky na ktoré som nemala odpoveď. No dobre na tú poslednú som vedela. Zapálila som si a rozmýšlala čo sa včera stalo. Viem že všetko si pamätám do momentu kedy som pobozkala Jacka. Potom už mám len útržky.  

                                                                     ----------------------------------                            

"Hej poďme tancovať!"

"Dobrý nápad!"

                                                                ---------------------------------------                    

"Hej Wyatt ty si taký chutný poď seeeeem."

"No jasné ...."

                                                                         ------------------------------- 

Dobre to by asi stačilo viac si spomínať radšej nechcem. Takže sme tancovali to je fajn. Ja a Wyatt sme sa tam skoro znásilnili . Myslím že sme museli piť viac ako len pol fľašky. Dobre toto bude ešte vtipné keďže ja si nepamätám všetko a neviem čo robili ostatný. Dofajčila som a šla späť do obývačky. Všetci ešte spali. Prešla som do kuchyne a dala si vodu. Poďme ich zobudiť. Zobrala som pokrievku od hrnca a varechu. Začala som s varechou búchať o pokrievku.

"Čo to kurva?!" Finn vyletel do sedu a začal sa obzerať. Ja som sa zasmiala a neprestala . Keď som videla že už sú všetci hore vyšla som po schodoch hore a búchala silnejšie. Obaja vyleteli rozospatý z izby a obzerali sa. Zišla som späť dole a vrátila veci späť. Všetci si posadali do kuchyne a vyzerali veľmi zle.

"Ja viem že vás bolí hlava a že v plesové oblečenie je nepohodlné." všetci prikývli

"Niekto musí isť do lekárne po prášky a asi to budem ja Wyatt,Sophia a Jeaden pretože sa chceme určite všetci prezliecť." opäť všetci prikývli

"Takže my ideme k nám cestou sa zastavíme v lekárni a vy sa zatiaľ prezlečte a potom prídte k nám ja nám urobím raňajky a môžme keď tak niečo podniknúť." Sophia , Jeaden a Wyatt sa bez slova postavili a vybrali sa ku dverám.




AHOJTE UVIDÍM ČO MÁM ZAJTRA V PLÁNE ALE JE MOŽNÉ ŽE BUDE ZASE NOVÁ KAPITOLA. TAKŽE VIDÍME SA ZAS NIEKEDY

LILITH ):)

Believe (Lilith Muschietti / -)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora