Kapitola 4

99 9 3
                                    

Dovarila som obed, nastrela na stôl a zavolala som ich jesť. Keď sa sem konečne uráčili prísť a posadali sa tak som im nabrala môj obľúbený cestovinový šalát a popriala dobrú chuť.

"Wow netušil som že  nám budeš každý deň variť také mňam veci." povedal Wyatt keď sa ešte dotláčal s poslednými cestovinami na jeho tanieri .

"Ja som povedala že budem variť každý deň? A vám?" toto ho očividne prekvapilo pretože mu zaskočila posledná cestovina a ja som sa začala smiať

"Tak v to dúfam alebo chceš aby sem varili a vyhorela kuchyňa?" ozval sa Jeaden s pobaveným hlasom a Wyatt iba prikývol.

"Tak myslím že by mohla variť aj Sophia alebo si občas by sme si mohli niečo objednať." povedala som ešte s jemnými uchechtnutiami
"No sice áno mohli ale ja variť neviem tak to asi necháme na tebe ." odpovedala Soph a všetci sme sa zasmiali. Upratala som riady a odišla do izby kde som sa rovalila na posteľ k Sophii a chvíľu ležala potom mi napadlo že by bolo fajn sa ísť okúpať keď je už vonku také teplo . Obliekla som sa do plaviek povedala som môj nápad Soph . Eštd nech zavolá tých dvoch neandertálcov po skúsenosti keď som tam vošla prvý a posledný krát tak som tam pre istotu poslala Soph a ja som šla už na záhradu na ktorej bol bazén a štyri lehátka na jedno som si dala uterák a ľahla si naň . Po chvíli som počula ako sa otvorili dvere ale nereagovala som a bola to chyba desať sekúnd na to som cítila niekoho ruky pod mojimi kolenami a na chrbte ako ma nesú k bazénu a následne som doň padla. Keď som sa vynorila videla som Jeadna ako stojí pri bazéne a smeje sa a kúsok od bazéna Sophiu s Wyattom ako sa smejú tiež .
"To je odplata za ten zoznam v ruštine !" zakričal a ja som mala chuť ho v momente utopiť.
"Fajn si týždeň o hlade a budeš si variť sám !" krikla som po ňom a na oko urazená som vyšla z bazénu a ľahla si späť na lehátko .
"Ale nooooo to by si mi neurobila no to som až moc krásny." ozve sa zo smiechom a ja sa držím aby som sa nesmiala
"Tu má niekto vysoké ego." odpovedala som mu a už ich nevnímala . Chvíľu potom naháňali ešte Sophiu a hodili aj ju do bazéna ale potom nastalo podozrivé ticho a ja skôr ako som si stihla niečo uvedomiť som bola zase pod hladinou bazéna .
"Vy ste fakt totálne mimo !" zakričala som už ale viac v kľude ako prvý krát . No keď som si všimla kto ma tam hodil tak som sa začala z mne neznameho dôvodu smiať. Bol to Finn ktory sa očividne dobre bavil.
"Pekne privítanie. Ale najkrajší som na ňom ja." narcis . Za ním stal Jack s misou Môjho cestovinového šalátu.

"Hej okamžite tu misku vráť inak ti polamem všetky kosti v tele!" okrikla som ho a on sa začal smiať .

"Nemyslím si ." odpovedal drzo
"Kamo s ňou si nezahravaj ona to fakt urobí ."ozvala sa Sophia a ja som sa na ňu usmiala.
"Neskoro už som ho zjedol." zasmial sa a obrátil misku s ktorej nepadla ani jedna omrvinka .
"Ty si mŕtvy!" vyliezla som z bazéna a vytrhla som mu misku z ruky a asi osem krát som mu s ňou trochu silnejšie buchla po hlave .
"Hej vieš že to kurva boli ?" myslím si že už to neurobí.
"Neviem ešte som človeku ako mne nezjedla cestoviny bez jeho dovolenie." uchechtla som sa ľahla si späť na lehátko do uší si pustila hudbu a zaspala som.

JA VIEM TROCHU KRATSIA ČASŤ ALE NEVADÍ .DUFAM. SORRY ZA CHYBY DUFAM ZE BUDU ČASTEJŠIE KAPITOLI ALE NIČ NESLUBUJEM

LILITH🌆🐺🖤

Believe (Lilith Muschietti / -)Where stories live. Discover now