Kapitola 9

65 4 0
                                    

Cestou sme sa zastavili v lekárni . Isteže na nás pozerali ako keby sme boli blbý ale prečo by nemohli 4 normálni ľudia o 11 ráno ísť kúpiť tabletky proti bolesti hlavy . Keď sme boli už pri dome tak som odomkla a išla rovno k nám do izby .

"Bože tie šaty sú strašne nepohodlné . Už nikdy viac ma do nich  nikto nedostane." povedala som Sophií a otočila sa jej chrbtom aby mi šaty rozopla. Tak aj urobila. Potom sa mi otočila chrbtom aj ona a šaty som jej rozopla tiež.

"Ja viem hlavne keď v tom musíš spať." tiež si posťažovala . Obe sme sa prezliekli do pohodlných vecí a zišli dolu. Ja som si kabelku nechala dole takže tam boli aj tabletky. Vybrala som ich  z kabelky a položila na stôl. Zo skrinky som vybrala 4 poháre a napustila do nich vodu a položila ich na stôl a k nim pridala prášky. Ja a Sophia sme ich zapili hneď. Potom sme sa rozprávali a po chvíli prišli aj Jeaden a Wyatt. Asi hodinu sme sa rozprávali a zrazu mi zavolal otec.

"Ahoj zlato choďte si zbaliť veci za pol hodinu pre vás prídem . Volal mi majiteľ že vraj potrebuje tie dva domy v ktorých bývate dá vám teraz jeden ktorý sa mu uvoľnil budete všetci 8 bývať spolu takže pohnite zadkami idem ešte zavolať ostatným dobre. Tak sa vidíme za pol hodinu majte sa zatiaľ ." a zrušil to. Ja som sedela s otvorenými ústami a rozmýšľala nad tým čo som práve počula.

"Lilith čo sa stalo?" spýtal sa starostlivo Wyatt.

"Emm.... nič . Vlastne stalo presúvame sa takže pohnite prdelami  a zbaľte si veci  budeme všetci bývať spolu." povedala som a vyštartovala si pobaliť veci. Našťastie kufor som si nevybalila takže som tam len hodila šaty a obliekla som si nejaké rifle s tričkom.

"Máte na to 20 minút takže makajte !" zakričala som na nich a potom už len počula veľký buchot a niekoho ako nadáva a vraví že tým som mala začať . Vbehla som do kúpelne a pozbierala odtiaľ všetky moje veci a nahádzala ich do kufra . V izbe pobehovala Sophia a zbierala všetky jej veci .

"Prečo nám musia meniť bývanie toto je dokonalé a luxusné tipujem že to kam ideme bude hrozné." povedala Sophia a bežala do kúpeľne. Ja som sa zasmiala a zapla môj kufor. Opäť som ho zvliekla z poschodia a položila ku dverám. Pozrela som na čas ešte 10 minút . Boha my nestíhame . Pomyslela som si a utekala zbaliť potraviny čo nám zostali. Počula som otváranie dverí to je určite otec . Pobalila som posledné kusy potravín a položila tašku na chodbu ku dverám. Môj kufor už tu nebol takže už ho určite musel odniesť už do auta. Ja som ešte poobzerala dom či sme niečo nezabudli a vyšla som von.

"Ahoj ocko!" povedala som a objala ho. Počkali sme na ostatných a nasadli so auta . Ja som opäť sedela vpredu. Tak cesta trvala asi pol hodinu a potom sme sa ocitli tu.

 Tak cesta trvala asi pol hodinu a potom sme sa ocitli tu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bola som ohromená ale to asi každý v aute.

"Sophia čo si to hovorila u nás v izbe?" spýtala som sa pobavene. Vyzeral úžasne .

"Ostatný už sú tu?" spýtala som sa a nespúšťala oči z domu.

"Nie tí prídu každú chvíľu privezie ich Bill."

My sme si poobzerali dom a ja som vybalila potraviny a rozmýšľala čo budem variť. Rozhodla som sa pre domácu pizzu. Teda minimálne 4 lebo je nás 8 a teda no možno ich urobím aj 5 radšej.  Začala som robiť cesto a počula Finn a Jacka smerujúcich do kuchyne .

"Mňami zase  varíš dúfam že tento krát myslíš aj na nás ." poznamenal Jack a pozeral sa čo robím.

"Áno bude domáca pizza ." povedala som a otočila sa na neho. On sa na mňa usmial a objal ma.

"Prečo mňa ešte neobjala?" spýtal sa Finn na oko urazene.



AHOJTE NO TAKŽE DALŠIA KAPITOLA . NO JO . MOŽNO ZAJTRA DALŠIA UVIDÍM . TAK SA MAJTE ZATIAL PEKNE .

LILITH ):)

Believe (Lilith Muschietti / -)Where stories live. Discover now