Εισαγωγή

255 32 32
                                    

"Κάθε ημέρα, και από τις δύο πλευρές της νόησής μου, την ηθική και τη διανοητική, κατευθυνόμουν σταθερά πιο κοντά στην αλήθεια, ότι ο άνθρωπος δεν είναι πραγματικά ένα, αλλά δυο"Ρόμπερτ Λούις Στήβενσον


Το "Ραίημοντ και Ναντίν" είναι ένα διήγημα εποχής στο χώρο του ερωτισμού, του υποσυνείδητου αλλά παράλληλα του μυστηρίου και της φαντασίας.

Είναι μια βουτιά στα βαθύτερα άδυτα της προσωπικής μας συνείδησης, μια εξερεύνηση στην δική μας λίμπιντο. Σπάει τα όρια της λογικής και των προκαθορισμένων ρόλων. Οι ήρωές του κινούνται σε κόσμους αναζήτησης, κατεβαίνουν στα σκοτάδια του προσωπικού τους κόσμου. Αναζητούν τα όριά τους, ψηλαφούν τα δικά τους "θέλω". Δημιουργούν τους δικούς τους κόσμους και πλάθουν τις δικές τους ιστορίες.

 Η Ναντίν. Εκτυφλωτική και λάγνα! Έμπειρη και σίγουρη για τον εαυτό της. Δείχνοντας να γνωρίζει πολύ καλά αυτό το μυστήριο παιχνίδι της πρόκλησης των αισθήσεων. 

Ο Ραίημοντ.  Στα σαράντα του χρόνια καθηγητής ψυχολογίας με τίτλους τιμής ανάγλυφο καμβά στους τοίχους του γραφείου του. Το πρόσωπό του ήταν γεμάτο περισυλλογή. Μάτια θολά και βηματισμός ελαφρά ασταθής.

Εύχομαι σε όλους καλή ανάγνωση με ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ραίημοντ και ΝαντίνWhere stories live. Discover now