Κεφάλαιο 4: Ερωτικά μονοπάτια στην καταιγίδα. 🔞🔞🔞

187 34 99
                                    

Σημείωση: ΠΡΟΣΟΧΗ Θέμα ανάγνωσης μόνο για ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ (Σεξ)

Τα βαριά μολυβένια σύννεφα είχαν απλώσει τη σκιά τους πάνω τα ανοιχτά λιβάδια της κοιλάδας λίγο έξω απ' το Λονδίνο. Ένας υγρός άνεμος έσυρε τις ριπές του στους ολάνθιστους αγρούς. Το φως της μέρας χλωμό κάτω απ' την επερχόμενη καταιγίδα.

Το άλογο της Ναντίν χλιμίντρισε αγέρωχο. Κατάλευκο, αρχοντικό κι ατίθασο. Σαν την αμαζόνα αναβάτισά του, που κρατούσε τα γκέμια με περισσή αποφασιστικότητα. Δίπλα της ο Γκάμπριελ, καβάλα σε ένα ασπρόμαυρο άτι, την ακολουθούσε διακριτικά ελάχιστα πιο πίσω.

"Μ' αρέσει να ιππεύω καρτερώντας την καταιγίδα", ακούστηκε η φωνή της, την ίδια στιγμή που οι ριπές του υγρού νοτιά ράπιζαν τα πρόσωπά τους.

"Στοχάζομαι την αψάδα σου Ναντίν, δεν έχει όρια μήτε σταματημό", της απάντησε καθώς έφτασε σχεδόν δίπλα της.

Με μιας κέντρισε το άλογό της δυνατά. Το κατάλευκο άτι ξεχύθηκε στα λιβάδια ασυγκράτητο.

"Τρελή!", ακούστηκε η φωνή του Γκάμπριελ καθώς την ακολουθούσε με την ίδια ορμή και δύναμη λίγα μέτρα πιο πίσω.

Τα δυό άλογα κάλπαζαν αέρινα, αρχοντικά, δρασκελώντας στο διάβα τους κάθε εμπόδιο και δυσκολία. Και από μακριά έμοιαζαν με τους αναβάτες τους σαν ολοστρόγγυλες σφαίρες που χάνονταν στον ορίζοντα. Την ίδια ακριβώς στιγμή που οι πρώτες σταγόνες της βροχής αυλάκωναν τη γη με δύναμη και βρόντο.

Σε λίγο ο ορίζοντας χάθηκε στα μάτια τους. Ο ουρανός έγινε ένα με τη γη. Έκοψαν το ρυθμό τους και βρήκαν καταφύγιο σε μια παλιά καλύβα, που την χρησιμοποιούσαν αγρότες για τα σπαρτά.

Πρώτη έφτασε η Ναντίν. Ξεπέζεψε. Την ακολούθησε ο Γκάμπριελ. Τράβηξαν τα άλογά τους κάτω από το κιόσκι και τα προφύλαξαν απ την καταιγίδα που λυσσομανούσε πια ολόγυρά τους.

"Πόσο όμορφα είναι!" ακούστηκε εκείνη.

"Τι γυναίκα είσαι εσύ;" απάντησε ο Γκάμπριελ κοιτώντας την με θαυμασμό.

 "Τι γυναίκα είσαι εσύ;" απάντησε ο Γκάμπριελ κοιτώντας την με θαυμασμό

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ραίημοντ και ΝαντίνWhere stories live. Discover now