JA.ŤA.ZABIJEM!!

2.3K 102 39
                                    

Poznáte ten pocit keď spíte, sníva sa vám krásny sen a zrazu vás niečo zobudí? Pretože já áno! Práve sa mi snívalo ako zavýjam na mesiac v splne, keď zrazu som na sebe pocícila niečo mokré a studené. S výskotom som otvorila oči. Pred sebou som uvidela toho idiota ktorý sa skoro dusil smiechom. Toto mu len tak neprejde! Pozrela som na hodiny na stolčeku. Bolo 6:13 ráno!! Ja ho fakt uškrtím. Šibla som očkom na Meg ktorá sedela na zemi a vraždila pohľadom toho debila ktorý sa furt dusil smiechom.

,,JA.ŤA.FAKT.ZABIJEM!! TY IDIOT, BLBEC, DEBIL A EŠTE VEĽMI VEĽA ZLÝCH SLOV!!,, kričala som po ňom. Postavila som sa z postele a spražila ho pohľadom ktorý by vedel zabíjať. On sa iba vyzývavo uškrnul. Ha! Toto nemal chlapec! Bude to ešte ľutovať! Zobrala som mokrý vankúš a začala ho ním mlátiť hlava nehlava. Pár krát sa uhol ale hneď na to dostal od Meg ktorá sa ku mne s vražedným pohľadom pridala. A viete čo robil ten debil?! On sa smial! SMIAL SA!! Tak a teraz ma fakt nahneval. Teraz príde čas na odplatu! S diabolským úškrnom som potiahla Meg za tričko.

,,Čo je? Prečo ma nenecháš ho umlátiť k smrti?,, opýtala sa ma zo zamračeným pohľadom, ale keď uvidela môj diabolský úškrn, uškrnula sa tiež lebo pochopila že mám niečo zalubom. Pozrela som sa na toho debila Collinsa ktorý na mňa vyzývavo pozeral. Doširoka som sa usmiala a jemu tiež nezchádzal úsmev z pier. Zavrela som oči a predstavila si silné a pevné liany ako ho celého obmotali. Už som iba počula ako zavrčal. Otvorila som oči a pozrela na Meg ktorá sa na neho diabolsky uškrňala.

,,Užaj ma rozviať leb-,, nestihol dohovoriť lebo som rozkázala liane aby mu obviazala ústa. S Meg sme sa diabolsky zasmiali.

,,Čo s ním spravíme?,, opýtala sa ma so širokým úsmevom.

,,Keďže za chvíľu by nám aj tak zvonil budík tak ideme zobudiť baby, pôjdeme sa obliecť, naraňajkovať a potom niečo vymyslíme. Zatiaľ ho tu necháme,, usmiala som sa ako anielik a Meg prikývla.

,,Tak ich poďme zobudiť,, zahlásila Meg s úsmevom. S ešte stále mokrým oblečením sme išli do vedľajšej miestnosti. Postavili sme sa pri kraj postele, žmurkli sme na seba.

,,Raz....,, šepla som. ,,.......dva.....,, povedali sme naraz normálnym hlasom. ,,.......TRI....,, zakričali sme a hodili sa so smiechom na baby. Sam sa prudko posadila s vystrašeným a zároveň nechápavým výrazom. Ani sa jej nečudujem. Ale keď nás zbadala začala sa strašne smiať.

,,V-vy st-te ši-šia-lené,, hovorila Sam cez smiech. Christie iba niečo zamumlala a otočila sa na druhý bok. Tak toto nene! Stiahla som z nej paplón a začala ju štekliť. Začala vrtieť ako nejaký červík alebo húsenica.

,,L-lis-a pre-esta-aň pr-rosí-ím leb-bo s-sa poci-iká-ám,, to už jej tiekli slzy od smiechu. Zasmiala som sa a radšej prestala aby sa fakt nepocikala.

,,Idem do kúpelne,, zahlásila som asi po 3 minútach smiechu.

,,Okej,, zahlásili všetky. Postavila som sa, prešla som do izby kde na zemi bol zviazaný bezmocný Collins. Iba som sa naňho doširoka usmiala a zakývala mu. On sa zamračil a spražil ma pohľadom. Mykla som plecami a zobrala si zo skrine oblečenie. Vošla som do kúpeľne, vyzliekla si mokré pyžamo a vliezla do sprchového kúta kde som sa rýchlo osprchovala. Po pár minútach som vyšla zo sprchy a usušila sa uterákom. Obliekla som si:

 Obliekla som si:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White WolfWhere stories live. Discover now