Čokel

1.4K 96 46
                                    

,,Poď ideme si ľahnúť" oprel si hlavu o moje rameno a mumlal mi doň. Vyšlo zo mňa iba: uhum. Skoro som už spala. Collins ma položil do postele a ľahol si za mňa. Zakril nás perinou a svoje ruky dal opäť na môj pás, tentokrát som už neprotestovala, lebo som už nemala energiu. Pred tým ako som zaspala som počula tiché: Dobrú noc, Chlpáčik.

Ráno som sa zobudila kvôli pocitu že na mňa niekto hľadí. Kto iný ako Collins že?

,,Collins ak sa na mňa neprestaneš pozerať jednu ti vrazím" zavrčala som so stále zavretými očami.

,,Takže už nie som Pijavička, Chlpáčik?" zasmial sa. Prečo ma nikdy neberie vážne?

,,Samozrejme že si Pijavička. No momentálne ťa nechcem provokovať ale zabiť! Vôbec ťa netrápi že si ma zobudil?" otrávene som otvorila oči a zazrela na toho kreténa. Rukami som si pošúchala tvár a čakala na jeho reakciu.

,,Hmm" tváril sa že sa zamyslel, s jednou rukou na mojom páse a druhou si podopieral hlavu. Oči mal prižmúrené a na hlave ešte väčší chaos. Prečo vyzerá dobre aj po ránu? Ja mám určite vlasy ako hniezdo a na tváry pribrzdený výraz.

,,Nie. Za tvoje ranné rozhorčenie to určite stálo" usmial sa na jeden kútik. Zagánila som na neho.

,,Koľko je hodín" povedala som s povzdychom. Môj mobil bol stále dole, takže som sa musela spoliehať na Collinsa. Ten zobral svoj mobil zo stolíka a pozrel na čas.

,,6:57" keď to povedal takmer ma vystrelo. Včera dávali na stránku, že zavreli školu kvôli tým únosom. Nadšenie zo mňa sršalo iba chvíľu. Christie potom pripomenula že budeme musieť ísť na cestu. Moje kútiky rázom spadli dole. Prečo ja?

,,Si ty normálny?! Budíš ma o siedmej ráno! O siedmej!" skríkla som na neho histericky. Ale je on normálny?! Budiť ma o siedmej keď nejdeme do školy?!

,,Ja som ťa nezobudil ty si sa prebrala sama od seba" usmial sa nevinne. Ja?! V návale zlosti som mu poriadnu capla a on sa zrúbal s poriadnym buchotom z postele. Nestihol ani reagovať. Ha! Som na seba pyšná! Spokojne som sa usmiala, zatiaľ čo on sa zbieral zo zeme.

,,Chlpáčik toto sa nepatrí" pokrútil hlavou s drzým úškrnom. Ten kretén!

,,Nesprávaj sa ku mne ako k čoklovi!" zamračila som sa na neho. Posadil sa na zemi do tureckého sedu, lakte si položila na nohy a hlavu podoprel dlaňami.

,,Čisto teoreticky. Si čokel" lenivo sa usmial a žmurkol na mňa. Mávla som rukou a obliala ho ľadovou vodou.

,,To máš za toho čokla, Pijavička" tento krát som na neho žmurkla ja. No do riti! Keby ste ho videli! Čierne vlasy nalepené na čele, mihalnice zlepené čiže vyzerali ešte krajšie. Kvapky vody mu stekali po výrazných lícnych kostiach. Razili si cestičky až po jeho bradu z kadiaľ kvapkali na tričko, kde tu jedna prešla aj po jeho perách. Biele tričko sa mu lepilo na jeho svalnaté telo. Fuck! Mala som ho radšej opáliť. Možno by mu aj zhoreli tie jeho mihalnice.

,,No čo slintáš Chlpáčik?" aaaaa teraz dosral celý dojem sexy Boha. Jeho huba je proste agh!

,,Jedine v tvojich snoch Pijavička" uškrnula som sa na neho. Zatváril sa prekvapene.

,,Som si myslel že ja som ten ktorý číta myšlienky. Čítaš myšlienky alebo ako vieš že sa mi o tebe sníva?" bože to je ale herec! Ten jeho premotivovaný prekvapený výraz.

,,Ha ha ha Collins" prekrútila som očami. On si už medzitým ako sme sa podpichovali vysušil jeho schopnosťami oblečenie.

,,A teraz vypadni. Chcem sa ísť prezliecť" ukázala som na dvere a prepichovala ho vážnym pohľadom.

White WolfWhere stories live. Discover now