Podpapučník

1.4K 89 21
                                    


,,Myslíš si že vedia čarodejníci vyčarovať kondómy? Alebo si mám radšej zobrať zásoby?" opýtal sa ma a nahodil úškrn. My ideme na záchranu sveta a on myslí na sex?

Usmievkal sa na mňa a čakal na môj názor. Čo mu mám na to povedať? Bež sa opýtať Sam či vie vyčarovať kondóm?

,,Ty si debil Collins" pokrútila som hlavou. Povedzte mi kto dá takú sprostú otázku? No sprostá ani nie je. Ale. Teraz zoberte do úvahy že ideme zachrániť svet a on chce čarovné kondómy.

,,Neodpovedala si mi na otázku" konečne si zobral svoj ruksak, zapol ho a prehodil cez jedno plece. Ako tak hýbal svojimi rukami, moja ruka ktorá bola k jeho pripútaná za tou jeho lietala. Musela som vyzerať naozaj vtipne, lebo dva krát som už skoro skončila na zemi.

,,Na sprosté otázky neodpovedám" povedala som a teraz som pre zmenu potiahla za jeho ruku ja. Ťahala som ho za sebou do mojej izby.  Po ceste ešte zabuchol dvere do Jamesovej izby.

,,Neznášam túto frázu" zamrmlal a nechal sa ďalej ťahať do mojej skromnej izbietky. Milujem iróniu ale určite nie viac ako Sam. Celý jej život je jedna veľká irónia. Dvere od mojej izby som priam rozrazila až buchli o stenu. Sakra! Určite tam ostane diera jak svet.

,,O to viac ju budem používať" žmurkla som na neho kým som hľadala batoh v mojej bordelárni. Toto už irónia nebola. Aj keď. Bodaj by. Ale mám tu bordel ako hormónmi pobláznený pubertiak. Prakticky ním aj som.

,,Čo som čakal" uchechtla som sa nad jeho reakciou a konečne vydlabala z toho bordelu môj čierny Vans batoh. Podala som mu ho do ruky ako on mne pred chvíľou a ďalej sa dlabala v bordeli. Tiež som tam natlačila pár kúskov oblečenia. Keď došlo na spodné prádlo Collins si neodpustil poznámky typu: spravíš mi aj prehliadku? Alebo: to si berieš kvôli mne? Všetky som úspečne odignorovala, no neubránila som sa pretočeniu očí. Proste somár. Plný batoh som zazipsovala a taktiež prehodila cez rameno. Samozrejme som tam nechala aj miesto na nejakú tu bagetu či ovocie alebo zeleninu. Voda podľa mňa nie je potrebná, keďže ju hravo ovládam.

,,Tak čo spravíme s týmto?" povedala som, keď sme si sadli na moju posteľ a dvihla ruku s tou somarinkou. Keď mi ich dá dole pravdepodobne ho zkopem, zakopem potom vykopem, upečiem, naporcujem a zase zakopem. A na truhlu mu namiesto kvetov alebo hliny hodím tieto prekliate putá. A na náhrobok mu dám napísať: Dúfam že sa v pekle pripútaš o samotného Licifera idiot. Navždy v našich srdiach. Prdlajz. Uži si vip vstup do pekla! S lákavou nenávisťou tvoja najlepšia nepriateľka na svete! Hádam to nie je moc dlhé.

,,Asi by bolo blbé prísť s tým za Blakeom (Parker), čo?" Collins tu ti už ani nevinný hlások nepomôže! Či to bude blbé? Že sa pýta.

,,Samozrejme, Pijavička. Povedz mi, čo by si si pomyslel o Parkerovi, keby za tebou prišiel so svojou nepriateľkou, zviazaný v rúžových chlpatých putách? Pogratuloval by si mu?" nadvihla som obočie a spýtavo na neho kukla.

,,Neviem, asi by som sa začal smiať" mykol plecom a zaškeril sa na jeden kútik. Čo iné by som od neho čakala? Že by ich začal ľutovať? Hej jasné Isabella, Collins by ich ľutoval jedna radosť. Opäť moja obľúbená irónia.

,,Tak poďme za ním. Maximálne si bude myslieť že sme robili niečo nemravné a ty ako správny chlap si stratil kľúče, len aby si sa mohol pochváliť. Nič hrozné" no zase moja irónia. Myslím že ma Sam nakazila.

White WolfWhere stories live. Discover now