1.

510 30 2
                                    

Pohled Erena
Ahoj, moje jméno je Eren Yeager. Je to sice divné to říkat takhle na rovinu, ale jsem gay a nestydím se za to.Kvůli tomu mě taky rodiče vyhodili z bytu a tak už něco kolem dvou let žiju sám. Navíc zrovna jsem začal chodit do druháku na střední. Na stejnou školu chodí taky můj dlouholetý kamarád Armin. Taky sem chodí bohužel moje nevlastní sestra Mikasa, kterou nemám úplně v lásce.

,,Zase začátek nového školního roku. Ach jo. Teď by mně jenom zajímalo, koho budeme mít za třídního" mrkl jsem na Armina, když jsme šli do třídy. ,,To by mně taky docela zajímalo" odpověděl Armin. Když už jsme konečně dorazili do třídy, tak jsem zde zahlédl dost mích kamarádů, jako třeba:
Sashu, která si právě povídala s Annie, Christou a Ymir a u toho se jako vždy něčím cpala. Dál tam byl taky Connie, ten si zase povídal s Jeanem, kterej držel Marca kolem ramen a tiskl si ho co nejvíce na sebe. Marco se tomu nějak nebránil a jenom se usmíval jako sluníčko. ,,Hej Armine, Jean a Marco se dali konečně dohromady?" zeptal jsem se Armina a ten jenom zakroutil hlavou jako nesouhlas. Nedalo mi to a tak jsem se rozhodl se na to Jeana zeptat. Armin mi v tom chtěl zabránit, prej že to není dobrej nápad, ale po chvíli to vzdal a jen šel potichu se sklopenou hlavou za mnou. ,,Hej koňksichte. Potřebuju si s tebou promluvit o samotě" vychrlil jsem na něj a než se nadál, tak jsem ho držel za rukáv a táhl ho za sebou na chodbu. ,,Co chceš teď řešit ty debile. To nemáš slušný vychování nebo co." zněl docela naštvaně, ale to mi nevadilo. ,,Takže rovnou k věci, Ty chodíš s Marcem?" zeptal jsem se ho upřímně a ten na mě koukal jako na boží požehnání. ,,Sice ti do toho nic není, ale jo". ,,Popravdě je tohle tvůj první a poslední vztah který s někým máš" řekl jsem provokativně a ušklíbl se. ,,Yeagre, mám ti vrazit pěstí teď nebo až potom, aby to všichni viděli" zeptal se mně a přitom nabíral pořád rudější barvu v obličeji. Nic jsem neříkal a už jsem se připravoval na to, že budu mít za chvíli na obličeji Jeanovu pěst. Pro moje štěstí zazvonilo zrovna v tu chvíli, kdy už se koňksicht napřahoval že mi jednu vrazí a tak jsem co nejrychleji uhnul hlavou a zdrhal do třídy. Jen jak jsem tam přiběhl celý udýchaný, zahlédl jsem Armina jak na mě mává a přitom se usmívá. Rozešel jsem se tedy za ním, sedl si vedle něj a začali jsme si povídat. Potom jsem jenom koutkem oka zaregistroval Jeana, jak přišel do třídy celý rudý, že by mu i rajče závidělo a přitom si mnul zápěstí v druhé ruce. Otočil jsem se na něj, protože jsem viděl, jak na mě zírá. Provokativně jsem se ušklíbl a on na mě jenom ukázal prostředníček a šel si sednout za Marcem, který ho hned jak si sedl políbil na tvář.  

První kapitola za námi. Klidně mi můžete napsat svůj názor na tenhle příběh. Budu moc ráda za jakoukoli podporu a zatím Kon'nichiwa

LOVE IS LOVE [Ereri story], YAOI -DOKONČENO-Kde žijí příběhy. Začni objevovat