4.

342 27 0
                                    

Potom ale vstal ze židle a přešel ke mně a v tu chvíli udělal věc, kterou jsem ani ve snu nečekal...
Spojil naše rty v jedno.

Pohled Leviho
Já to fakt udělal. Políbil jsem ho a v tu chvíli jsem myslel, že se rozplynu blahem. Jeho rty byly tak měkké a sladké... Prostě ráj

Pohled Erena
Políbil mě, on mě políbil!!! Po asi třech vteřinách se ale odtrhl a já jsem posmutněl. Jelikož já jsem pořád seděl a on stál přede mnou, tak jsem se postavil a řekl ,,Jestli je tohle sen, tak se z něj nechci probudit". Levi se na mě podíval nechápavým pohledem. Já jsem se k němu přibližoval, on začal couvat a obával se, co přijde. Couvat do té doby, než narazil do zdi.

Pohled Leviho
,,E-erene, c-c-co to děl..." ani jsem to nedořekl a už zase spojil naše rty. Chvíli jsem tam jen tak stál ale potom jsem mu jednou rukou zajel do vlasů a druhou jsem ho hladil na hrudi. Po chvíli jsem polibek ještě více prohloubil a Eren zapojil do líbání i jazyk.

Pohled Erena
Poté, co jsme oba polibek ještě víc prohloubili a zapojili jazyky, tak jsem Levimu začal rozepínat košili a on mi zase začal sundávat mikinu. Už jsem mu rozepínal předposlední knoflík od košile někdo zaklepal....

Pohled Leviho
Užívali jsme si, že jsme tu jen my dva, když v tu chvíli někdo zaklepal. ,,Kdo to... Proč zrovna teď" zaklel jsem potichu a přitom si zapínal košili a naznačil jsem Erenovi, aby si oblékl mikinu a sedl si na židli. Jak jsem mu nařídil,tak taky udělal. Já jsem si jen dozapl košili, přehodil si přes ramena sako, sedl si naproti Erenovi a vyzval toho člověka, aby vešel do kabinetu. Jen co se dveře otevřely tak do kabinetu vstoupil Erwin, můj bývalý přítel.

Pohled Erwina
Jen co jsem vešel do Leviho kabinetu, se mi naskytl pohled na docela pěkného a mladého kluka. ,,Levi, potřeboval bych s tebou něco probrat. Neboj, nebude to trvat dlouho" vychrlil jsem na něj a on poslal jen toho chlapce na chodbu, ať tam na něj počká. ,,Takže Levi dvě věci:
1. Co máš do konce tohohle týdne v plánu?
2. Jakej vztah máš s tím klukem?!?" zněl jsem docela naštvaně, protože jsem taky v tu chvíli vytočenej.

Tady tu kapitolu zase ukončím. Jsem to ale mrcha na vás, že🤣🤣🤣🤣 No nic zatím ohayo

LOVE IS LOVE [Ereri story], YAOI -DOKONČENO-Kde žijí příběhy. Začni objevovat