Randevu

981 104 70
                                    

Bunu yapmalı mıyım yoksa Master Fu'ya her şeyi anlatmalı mıyım?

Evet bunu yapmalıyım.

İçinden güçlerini yeni keşfettiğim tavşan mucizemi aldım ve dışarı çıktım.  Dışarı çıkmadan da cebime birkaç havuç tıkıştırdım. Mucizemi taktım.

F: Merhaba Elita!

E: Hşş! Sessiz ol.

F: Pardon.

E: Bu gece yaşananları Master Fu'ya anlatmak yok tamam mı?

F: Sen nasıl istersen.

Sihirli sözleri söyledim ve Snowbunny'e dönüştüm.

Adrien'ın evine gittim. Kameralara yakalanmadan eve girecek bir yol aradım ama bulamadım. Ben de özel gücümü kullandım. Portal açma. Adrien gibi kameralara yakalanmak istemem. Tablonun arkasındaki kasayı açmak kwamime ihtiyacım vardı ve kameraları bir süreliğine etkisiz hale getirebilmek için. Dışarda kameralardan uzakta bir yerde geri dönüştüm. Fluff her şeyi halletti. Yeniden Snowbunny'e dönüştüm ve kasaya baktım. Tavus kuşu mucizesi burada olmalıydı. YOK! Yerini değiştirmiş. Benden şüphelenmiş olmalı. Kimse fark etmeden hemen buradan çıkmalıyım. Kasa ve tabloyu kapattım yeniden Fluff sayesinde kameraları düzeltip geri dönüştüm. Umarım hiçbir kameraya yakalanmamışımdır.

Hemen eve gidip mucizeyi geri yerine koydum ve Master Fu uyanmadan odama gidip yattım. Acaba hata mı yaptım? Her şeyi anlatmalı ve Adrien mutluluğunu yaşayamadan ve ben daha buraya doyamadan gitmeli miydim? Ah hayır şuan yaptığım doğru olmalı. Onlar beni gelecekte anlayacaklardır. Sadece Hawk Moth yani Gabriel Agreste onun kimliğini bildiğimi bilmemeli. Yoksa her şeyi berbat ederim.

En iyisi uyuyup yarınki güzel gün için beklemek. O an bir şey fark ettim. Kendi dünyamdaki, Türkiye'deki arkadaşlarımı ve ailemi çok özlemiştim. Keşke onlar da burada olsaydı. Arkadaşlarım burayı çok severdi. Hunharca miraculous anlattığım arkadaşlarım. Zeynep, Alperen, Beyza...

ERTESİ GÜN

Dün gizli şeyler yapmaya gittiğim için geç yattığımdan geç kalktım. Öğlen olmuştu. Randevuma geç kaldım! Hem de ilkine. Hemen hazırlanmalıyım. Neyseki ne giyeceğime karar vermiştim. Mor renkli. Evet yine mor. Üstünde galaksi olan beyaz yakalı bir elbise. Tam 'küçük uzaylıya' göre. Yeni saçımla da çok uyar.

Bugün saçımı salık olarak kullanmaya karar verdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bugün saçımı salık olarak kullanmaya karar verdim. Çünkü pek zamanım yok. Yeni saçımı hemen taradım. Odadan çıktığımda kapıdan koşarak çıkıyordum  ki bir şey fark ettim. Luka evdeydi.

E: Seni çok beklettim. Uyuya kalmışım gerçekten özür dilerim.

L: O kadar da çok değil. Zaten aramalarıma ve mesajlarıma cevap vermeyince buraya geldim.

MF: Beni arkadaşınla tanıştırmayacak mısın Elita?

E: Luka bu Master Fu. Buradaki amcam olarak tanıttığım kişi. Master Fu bu da Luka. Aynı okuldayız ve...

Mucizevi Bir Dünya (Miraculous) [Tamamlandı]Where stories live. Discover now