Fotoğraf Çekimi

353 42 6
                                    

Alarmımın sesiyle gözlerimi açtım ve neyse ki kendi dünyamda değil Master Fu'nun evindeki odamdaydım. Ucuz atlattım. Kalbim çok ağrımıyordu. Bugün galiba rahatım. Tabii fotoğraf çekimine gideceğimi saymazsak. Bence eğlenceli olacak.

Üstüme lacivert, tüllü bir elbise giydim. Okul için süslü ama canım giymek istiyor. Saçımı da açık bırakıp elbiseye uygun bir bandana taktım.

Sonunda hazır olduğumda kahvaltımı yapmak için odamdan çıktım ve Master Fu ve Wayzz'e günaydın dedim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonunda hazır olduğumda kahvaltımı yapmak için odamdan çıktım ve Master Fu ve Wayzz'e günaydın dedim.

E: Krep yapayım mı?

MF: Olur, istediğini yapabilirsin.

Yey, krepleri yaptım ve güzelce kahvaltımı da yapıp okula gittim.

Okulun dünden pek bir farkı yoktu. Sadece resim dersinde Master Fu'ya vermek için bir resim yapmaya başladım. Hatıra olarak. O kadar evinde kaldım. Hem de bir teşekkür hediyesi.

Okul çıkışından sonra resmi bitirmek biraz daha sanat atölyesinde durmak istedim ama Adrien'ın fotoğraf çekimine davet edilmiştik. Ee tabii ki gideceğiz. Hem ne kadar uzun sürebilir ki?

Luka'ya görüşürüz dedik ve çekim için Adrien'ın özel arabasıyla bir stüdyoya geldik. Gerçekten büyük, bir sürü ışıklandırma sistemi ve anlamadığım birçok şey falan var.

Bir saat geçti ve çekim hala bitmedi. Marinette Adrien'ı izlerken çok mutlu gözüküyordu ama ben biraz sıkılmaya başlamıştım. Adrien bunu her seferinde çekiyor muydu? İşi cidden zor. Her neyse ben de Luka ile mesajlaşmaya başladım. Tahminime göre zaten çekim bir saat sonra biterdi. Çok anlarım ya zaten.

Sürekli içeri birileri girip çıkıyordu. Artık kafamı kaldırmaz olmuştum. Ta ki Adrien'ın şu sesini duyana dek.

A: Baba?! Fotoğraf çekimine geldiğine inanamıyorum.

G: Nasıl gittiğini merak ettim.

A: Çok iyi gidiyor ama sen hiç gelmezdin...

Haklı, hiç gelmezdin duygusuz kelebek.

G: Bir değişiklik olsun istedim.

A: Baba sen değişiklikleri pek sevmezs-

G: Gelmek istedim Adrien, beni arkadaşların ile tanıştırmayacak mısın? Hangisinin Marinette, hangisinin Elita olduğunu söyler misin?

Bal gibi de biliyorsun.

Oğlumun hiçbir şeyine gelmeyeyim ama Uğur Böceği ile Kara Kedi'nin kimliğini öğrenebilmek için önce Elita'yı davet edeyim şimdi de konuşmak için buraya geleyim. Sen var ya, sen nasıl bir babasın diyeceğim de diyemiyorum işte.

A: Tabii baba. Bu Marinette, hatırlıyorsan okulumdaki yarışmayı kazanmıştı. Hani şu şapkalı olan.

G: Evet evet hatırladım ama şu arkadaşını hiç tam olarak görmemiştim. Elita'ydı değil mi?

Mucizevi Bir Dünya (Miraculous) [Tamamlandı]Where stories live. Discover now