Capitolul IV

507 45 1
                                    

  Era chiar langa băiatul de care trebuie să aibă grijă, însă nu știa ce să facă. Yoongi era întins pe jos și spre fericirea lui Jimin era viu fara vreo urma de lovitura sau ceva ce ar putea să îl îngrijoreze. 

  Și-a dat seama că dormea, dar era confuz. De ce dormea pe jos? A privit in jur și a văzut pe pat o floare într-un ghiveci. Știa că pentru cel de pe jos floarea era ceva important, altfel nu s-ar fi chinuit pe jos gedeaba. 

  S-a așezat în fund langa băiat și a decis să îl studieze puțin, nu știa dacă mai avea altă șansă. Părul lui era albastru, pielea ciudat de alba si nu părea prea înalt. Probabil era cat el. Avea mâinile murdare de pământ, iar în jurul lui erau numai lucruri răsturnate. 

  Nu voia să îl trezească, ii era oarecum frica sa nu îl supere din nou. Totuși a decis sa ii strângă lucrurile și să le pună pe masă. Toate astea in cea mai mare liniște posibilă. 

  A strâns tot și a pus și floarea pe masa. Pământul florii fiind uscat a vrut să îl ude. A luat o sticla și a udat planta. Spre nefericirea lui sticla a scos un pocnet care l-a făcut pe Yoongi sa se trezească imediat. 

Nebun de iubit -Yoonmin-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum